Poljska gol mašina ide ka rekordu!

> 12:52

Kšištof Pjontek je definitivno najveća senzacija u italijanskom fudbalu u 2019. godini, a ukoliko nastavi sa serijom golova, večeras bi mogao do rekorda. 

Nešto je trulo u Bajernu iz Minhena: Levandovski i Koman se potukli na treningu!

Pjontek, naime, ima priliku da postane prvi igrač otkako se fudbal profesionalno igra u Italiji, koji je uspeo da u dresu dva različita kluba u jednoj sezoni postigne dvocifren broj golova. Igrajući za Đenovu jesenas strelac je bio u 13 navrata, a u dosadašnjih 11 mečeva za Milan (samo Serija A), mrežu je pogađao osam puta.

S obzirom na formu u kojoj se nalazi, te da je do kraja šampionata preostalo još sedam kola, jasno je da ovaj poduhvat i te kako izvodljiv. 

Za Rosonere bi najbolje bilo da Poljak do "dabl-dabla" dođe još večeras protiv Lacija, jer dva njegova gola značili bi verovatno i ključni korak Milana ka plasmanu u Ligu šampiona. Ali o tom potom...

Sa ukupno 21 golom na kontu Pjontek trenutno deli prvo mesto na listi strelaca Kalča sa veteranom Fabijom Kvaljarelom. Duvan Zapata postigao je gol manje, a Ronaldo je izbrojao 19 komada... 

JOŠ SPORTA:

Bajin našao "novu žrtvu" ili? Trener sparinguje sa Kristinom Mladenović!

Sudija priznao greške napravljene u finalu Kupa kralja

Legende večno žive - Povučen broj 69 iz šampionata MotoGP!

Botas najbolji u kvalifikacijama - u repu mu Hamilton i Fetel!