"Svaki tim za koji igra Lionel Mesi je favorit"

> 19:15

Legendarni Alan Širer je u kolumni za BBC naveo da je Lionel Mesi najveći problem za Pepa Gvardiolu i Mančester siti.

Pa malo li je 290 miliona za kupovinu?

On je istakao da su Barselona i Argentinac glavni razlozi zbog čega sumnja u scenario da “Građani“ mogu da osvoje četiri trofeja u sezoni.

“Ako Pepova ekipa stigne do finala Lige šampiona, tu onda očekujem Barselonu i ne verujem u pobedu engleskog tima. To bi bila sjajna utakmica, ali je svaki tim za koji igra Lionel Mesi favorit, po mom mišljenju. Siti, naravno, prvo treba da stigne tamo“, apostrofirao je Širer.

Prva prepreka na putu ka finalu za Gvardiolinu ekipu je Totenhem, a u slučaju prolaska dalje, u polufinalu će se sastati sa pobednikom duela između Ajaksa i Juventusa.

“Siti ima najteži put, verujem da će osvojiti sva tri trofeja kod kuće, ali bi Liga šampiona bila previše. Da bi uspeli na sva četiri fronta, svi, apsolutno svi igrači Sitija moraju da budu u najboljoj formi. Na nesreću po njih, to ne izgleda da će se desiti, ljudi se stalno povređuju“, naveo je Širer.

On je u prvi plan istakao probleme sa kojima se suočava Serhio Aguero.

“Sitiju će uvek on nedostajati, on je igrač svetske klase. Gabrijel Žezus jeste dobar igrač, ali nije Aguero, koji je najbolji napadač Premijer lige. Siguran sam da će on igrati protiv Totenhema u utorak, ali ako postoji ikakva sumnja u njegovo zdravstveno stanje, trebalo bi da ga poštede. U utorak se ništa neće odlučiti, a sezona je i dalje veoma duga“, zaključio je Širer.

JOŠ SPORTA:

Nađa Higl opljačkana! Odneto 300 medalja!

"Projekat Budućnost ide napred i bitan je za Podgoricu, Crnu Goru i sve ljude!"

KLS: Partizan za Veliki petak na Megu, Zvezda na Dunav!

"Partizan je neverovatan klub kroz koji je prošlo najviše NBA igrača, Bogdan, Peđa, Beli..."