Rukometni kamp "Handball fantasy" - mesto za buduće zvezde srpskog rukometa

> 11:32

U Kosjeriću će ovog leta biti održan rukometni kamp „Handball fantasy“, a po svojim karakteristikama ovo je prvi rukometni kamp za dečake i devojčice od 7 do 12 godina.

Kamp odlikuje pre svega jedinstven sistem rada u malim grupama, koji omogućava treneru da se maksimalno posveti svakom detetu.

Kamp se održava od 26. juna do 2. jula 2017. godine, a deca su smeštena u hotelu „Olimpik“, koji je hotel sa četiri zvezdice. Sam hotel se nalazi na 400 metara nadmorske visine, a svi učesnisi kampa su smešteni u dvokrevetnim sobama, a obezbeđena su im tri obroka, dva treninga dnevno, i stručni nadzor trenera i lekarskog osoblja.

Organizator kampa je naš uspešni trener Zvonko Mrašić, dok je koordinator kampa naš proslavljeni rukometaš, Ivan Lapčević. Osim njih kroz druženje sa polaznicima u kamp su uključeni i braća Petar i Draško Nenadić, te Žarko Šešum, a polaznicima će se obratiti i možda i najpoznatiji rukometni trener sa ovih prostora Veselin Vujović.

Prijave na kamp možete slati na mail handballfantasy@yahoo.com, na oficijelnu stranicu kampa Handball fantasy, kao i na telefon Zvonka Mrašića 069/615916.

Požurite, ovakva prilika se ne propušta.

Smiley face

Još sporta:

Interisti slave, prva zaista velika zvezda stiže na Meacu! 

Španiju trese groznica, Barselona Realu krade fudbalski dragulj? (FOTO) 

Prvo Darušafaka, a onda protivnici koji uteruju strah u kosti! 

Ogroman problem za Zvezdu pred presudne utakmice u sezoni