Došlo je do tačke usijanja, Junajted mora da odabere

> 10:47

Novi sukob u Mančester Junajtedu, a vinovnici starti. U levom uglu riga Pogba, a u desnom Murinjo. Može biti samo jedan. Šta će Junajted uraditi?

Krstajiću došlo u glavu

Novi sukob izbio je nakon meča protiv Vulvsa, Portugalac je žestoko kritikova Francuza koji je bespotrebno izgubio loptu na sredini od Rubena Neveša, rezultiralo je izjednačenjem Vulvsa.

I dok je Murinjo besneo, Pogba nije ostao dužan u javnosti, doveo je u pitanje taktiku, činjenicu da se Junajted povukao i zapitao se zbog čega nisu nastavili da pritiskaju u nastavku.

Iz ovoga sledi jasan zaključak. Pogba ima cilj: da isprovocira upravu Junajteda da ga proda ili da ista otpusti Murinja. Pogba je i letos želeo da ode iz Mančestera, ali ljudi sa Old Traforda nisu to dozvolili.

Međutim, stvar je samo odložena, Pogba i dalje želi da se vrati u Juventus, mada je i Barselone u igri. U Torinu ne kriju da će učiniti sve da vrate svog bivšeg fudbalera, mada je prilično neizvesno da li će ubediti Junajted da ga proda.

Prema svim indicijama koje proleću pored nas, stoji da ukkoliko klub bude morao da bira između Murinja i jednog od najboljih veznih igrača sveta, sigurno neće izabrati trenera.

Izgleda da je samo pitanje vremena kada će Murinjo biti smenjen.

JOŠ SPORTA:

Od njih nema gorih

Bogi operisan - evo kada se vraća na parket

Plava četa: Idemo po medalju!

Valijente Špancima: Bili smo bolji od Zvezde