Mitar oduševljava sve u Engleskoj

> 12:30

Reakcije na partije Aleksandra Mitrovića su uglavnom istovetne, Njukasl će zažaliti što je prodao Srbina.

Novak: Moramo svi da snosimo posledice

"Pa on ima sve atribute vrhunskog napadača, kada popunite sve kolone, jak je, odličan skakač, koristi šanse, ume da šutne, šta da tražite više. Za 25 miliona, to je bagatela", kaže Džejmi Rednap.

Bivši fudbaler Liverpula, sada komentator je dodao.

"Sigurno žale, ali neverovatno je da niko nije video kakav je talenat u pitanju", dodaje Rednap.

"Sam je danas vratio Fulam u utakmicu, rvao se sa čitavim Votfordom koji ih je razbio prvo poluvreme, eto to je ta razlika koju prave vrhunski igrači", završio je bivši engleski as.

Mitar je dao pet golova, više njego čitav Njukasl.

"Ne možemo za sve da krivimo Ešlija, ovo je Benitezova greška", ljute se navijači "Svraka" i upiru prstom u zamenu, Rondona, za koga je trener izjavio da ima kvalitet kao Mitrović.

Mitrović je proglašen za igrača meča, a malo je nedostajalo da bude heroj, pogodio je prečku, to bi bio potpuni preokret u meču u kome Fulam ipak nije zaslužio pobedu.

"Odigrali smo očajno prvo poluvreme, ne možemo ovako da grešimo u odbrani", iskren je Jokanović posle remija protiv Votforda, ali je odbio da imenuje krivce u poslednjoj liniji, mada javnost kritikuje Mousona koji je stigao iz Svonsija i trebalo bi da bude veliko pojačanje.

Ipak, pomenuo je Mitrovića.

"Strašno se bori, pripremili smo mu samo dve šanse, dao je jedan gol. On želi da pobedi u svakom meču, moraćemo da mu pružimo više prilika da to učini u narednim utakmicama", dodao je srpski trener.

sportske.net

JOŠ SPORTA:

Filipović: Uskoro se vraćam u Partizan

Novak ima novog trenera

Salah obradovao navijača

Maurico Sari čudotovorac