Da li je Krstajić najavio odlazak?

> 17:36

Interesantna izjava uprkos prvom mestu u grupi.

Zvezda ubedljiva protiv drugoligaša, i dalje se priča o spornom ofsajdu! (VIDEO)

"Pre svega želeo bih da čestitam igračima na odlično odrađenom poslu. Zasluženo smo prvi i realno najbolji u grupi. Čestitao bih i publici koja je došla po lošem vremenu, ubeđen sam da bi bila veća podrška da je bilo bolje vreme. Sve ostalo, ne znam šta bih rekao. Malo sam i isprašnjen", rekao je Krstajić na konferenciji za medije.

Što se tiče same utakmice protiv Litvanije istakao je da nije sumnjao u pobedu, uprkos 0:0 na poluvremenu.

"Probali smo da rešimo, ali teren nije bio idealan, vetar kontra nas. I pored volje došli smo u situaciju da protivnik iz polukontre uđe u priliku da postigne gol, reagovao je Rajković i prečka nas je spasla. Na poluvremenu smo morali da rizikujemo i da probamo sa dva pica jer sam čuo da Crna Gora gubi", rekao je Krstajić i nasmejao se na konstataciju da je uvođenjem Aleksandra Prijovića konačno udovoljio novinarima da se igra sa dva špica.

On je priznao da su mu poslednjih godinu dana koliko je selektor najteži u karijeri.

"Treba da odmorim jedno dva-tri dana da bismo se ispričali, suvišan je svaki komentar. Mnogo sam bio pod pritiskom, jer previše prihvatam neke stvari, mislim da me razumete, bez obzira to nisam ništa odgovorio. Verovatno mi je pao kamen sa srca, pa sam takav kakav sam. Videćemo, daleko je mart, u ovoj zemlji sve se brzo promeni", poručio je Krstajić.

Srbiju u martu očekuju kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020, a u junu i plej-of Lige C, alternativna prilika za mesto na EURO.

"Srbiji je mesto da se bori za ušešće na Evropskom prvenstvu. Napravili smo veliki posao, iskorak, imamo dve mogućnosti da se borimo za kontinentalni šampionat. Nije lako. Sumnjali su u ekipu, u mene. Napraviš rezultat, pa te otpišu. Tako je bilo pred Crnu Goru, pa pred Rumuniju. Posle Crne Gore sam tek osetio da nas smatraju ozbiljnije. Ne može da se radi i podmađvanje reprezenacije, a i da se traže rezultati. Hoćemo sve, a nećemo ništa. A zaslužujemo da igramo u polufinalu Lige nacija, kao što ćemo i igrati,'' zaključio je Krstajić. 

JOŠ SPORTA:

Veliki povratak Mo Faraha u Londonu!

ČISTO KAO SUZA! TSC OŠTEĆEN, VELIKA GREŠKA POMOĆNIKA!

Izvučeni šeširi za mlade - zadatak "izbeći grupu smrti"

Marković luta, sada ga zovu iz Firence?