Izvučeni šeširi za mlade - zadatak "izbeći grupu smrti"

> 16:05

Našoj mladoj reprezentaciji će trebati dosta sreće kako bi se izbegla "grupa smrti".

ČISTO KAO SUZA! TSC OŠTEĆEN, VELIKA GREŠKA POMOĆNIKA!

Formirani su šeširi dva dana uoči žreba za prvenstvo Evrope za mlade koje će se održati u Italiji i San Marinu. Reprezentacija Srbije U21, je završila u trećem šeširu a to znači da je potrebno dosta sreće našem timu kako bi se izbegla "grupa smrti".

Poziciju A1 automatski je zauzela reprezentacija domaćina (Italija), a na pozicije B1 i C1 biće smeštene selekcije iz prvog šešira - Nemačka i Engleska. U drugom šeširu nalaze se Španija, Danska i Francuska, ali će one biti raspoređene po grupama tek nakon što se isprazni treći šešir.

Šest reprezentacija našlo se u trećem šeširu, među njima je i Srbija. Pored "Orlića" tu su još Hrvatska, Belgija, Austrija, Poljska i Rumunija.

Pošto će nakon prvog šešira biti žrebane reprezentacije iz trećeg, trenutno možemo da zaključimo samo to da će Srbija biti u grupi sa jednom od selekcija koje se nalaze u istom šeširu.

Kakav god žreb da bude, borba za plasman u polufinale biće još teža jer mesto među četiri najbolje obezbeđuju tri prvoplasirane i najbolje drugoplasirana reprezentacija.

Žreb je na programu u petak, 23. novembra od 18 časova, a ne treba zaboraviti da će učesnici polufinala predstojećeg Evropskog prvenstva obezbediti plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Kontinentalni šampionat u Italiji i San Marinu igra se od 16. do 30. juna sledeće godine

JOŠ SPORTA:

Jedan za drugim, povrede dvojice najskupljih na svetu...

Klipersima nije dovoljno ni +22

Nole za svaki poen zaradio 2.176 dolara

Veliki povratak Mo Faraha u Londonu!