Idu do kraja: Nant traži od Kardifa da plati transfer Emiliana Sale!

> 19:55

Francuski fudbalski klub Nant traži od Kardifa da mu isplati nešto više od 17 miliona evra za transfer Emilijana Sale, prenosi "BBC".

Zimonjić upisao poraz po povratku na teren!

Sala je je nestao u padu aviona kada je leteo preko Lamanša iz Francuske na Ostrvo. Sala je, zajedno sa pilotom Dejvidom Ibotsonom, nestao kada se njihov avion srušio 21. januara. Napadač je iz Nanta putovao u Kardif, nakon što je postao najskuplji igrač tog velškog kluba.

On je potpisao za Kardif, zatim se vratio u Francusku da se pozdravi sa bivšim saigračima, pa je posle toga krenuo na put za Kardif. Kardif je stopirao isplatu prve rate dok ne bude zadovoljan dokumentacijom. Nant je zapretio da će izneti slučaj pred sud ako za 10 dana ne bude uplate. 

Izvor Kardifa rekao je za "BBC" da će klub poštovati ugovor, ali ne dok ne budu razjašnjene sve činjenice. U Kardifu su iznenađeni zahtevom Nanta, dok traju pokušaji da se izvuče telo iz olupine aviona. 

"BBC Vels" naveo je da je transfer trebalo da bude isplaćen u ratama u periodu od tri godine. Deo transfera pripada i Bordou, najverovatnije 50 odsto, pošto je Sala posle tri godine iz tog kluba 2015. godine prešao u Nant.

JOŠ SPORTA:

Preminuo sportski komentator Ranko Jovović

Olga i Ivana donele Srbiji prvu pobedu u Fed Kupu!

FS Australije pomaže bahreinskom fudbaleru da bude pušten na slobodu!

Bizarno: Vol se okliznuo ispred kuće i...godinu dana van košarke!