"Rosoneri" u problemima, čak i da Montela bude smenjen, biće nađeno privremeno rešenje. Jer, na leto Milan ima jasan plan.

Montela čuva klupu Milana do leta - A na leto stiže veliko ime!

> 09:42

Kinezi nemaju nameru da odustanu.

Kako rekosmo, razgovara se o smeni Montele, ako izgubi od Rome ili milanski derbi, no, čak i da ostane ove sezone na klupi, čini se da će odložiti samo već donešenu odluku.

Jer, možda i Valter Macari sedne na klupu, ali samo do leta, kada će Milan pokušati da ili dovede Antonija Kontea koji je priznao da ga muči nostalgija, ili što je realnije, vrati Karla Anćelotija.

Nekadašnji trener "Rosonera" ima probleme u Bajernu, pominje se Kina, međutim on je to odbacio kao mogućnost.

Pre par godina nije želeo da se vrati, tada je naveo operaciju leđa i želju da se odmori kao razlog, ali se pričalo da ne veruje u ozbiljnost Berluskonija.

Kinezi, kao i direktori Fasone i Mirabeli tvrde da će uložiti još novca, čak i da se ne plasiraju u Ligu šampiona, pa bi to moglo da privuče veliko trenersko ime na klupu.

Uz to, Konte ili Anćeloti bi dobili odrešene ruke, što pogotovo impresionira ovog prvog koji se i u Čelsiju suočio sa istim problemima kao u Juventusu, nije imao uticaja na dovođenje igrača.

Zbog toga, možda Montela odloži odlazak sa klupe, ali čini se da u klubu smatraju da on nije trener za velika dela.

Još sporta:

Nije se "prodao"! Gazda nudio "mito" Kavaniju da prepusti penale Nejmaru!

Već naredne sezone "La Hoja" ruši Nejmarov rekord!

Pred Dele Alijem su dve opcije iz snova!

Dilema oko Pogbe: Pogrešna odluka može da mu uništi karijeru!