PSŽ mora da poveuče ovaj potez.

Ovim potezom PSŽ planira da izbegne zabranu igranja u Ligi šampiona sledeće godine!

> 08:50

El Pais, list koji je nešto ranije saopštio da je PSŽ ponudio Kavaniju milion evra da prepusti izvođenje penala Nejmaru, sada tvrdi je UEFA odlučila "da pritisne" Parižane i njihove bogate vlasnike.

Naime, nakon mnogobrojnih žalbi na kršenje Finansijskog fer pleja od strane PSŽ-a, koje su uputili evropski velikani poput Real Madrida, Bajern Minhena i Juventusa UEFA je povukla svoje poteze.

UEFA je odlučila da zapreti francuskom klubu da će im biti zabranjen nastup u narednoj sezoni Lige šampiona, čak iako se PSŽ kvalifikuje za ovo takmičenje, što će biti vrlo verovatno.

Navodno je, nakon UEFA-ine "pretnje", Al-Khelaifi stvari shvatio ozbiljno, te namerava da proda određen broj igrača kako bi PSŽ ispunio uslove Finansijskog fer pleja.

Nakon konsultacija predsednika PSŽ-a, generalnog menadžera Žan-Kloda Blanka i menadžera igrača, odlučeno je da će osamorica prvotimaca, koji se ne smatraju ključnima za ekipu, u narednih 48 sati biti stavljena na transfer listu.

Tokom leta se spekulisalo da će Di Marija i Lukas Moura napustiti klub, pa se veruje da će se njih dvojica naći na "listi za odstrel", dok se isto predviđa i za Drakslera i Ben Arfu, a ko će biti ostali, biće poznato u narednom periodu.

Još sporta:

Nije se "prodao"! Gazda nudio "mito" Kavaniju da prepusti penale Nejmaru!

Već naredne sezone "La Hoja" ruši Nejmarov rekord!

Pred Dele Alijem su dve opcije iz snova!

Dilema oko Pogbe: Pogrešna odluka može da mu uništi karijeru!