Ker o Dončiću: "Ovaj dečko ne izgleda kao ruki, on je već Ol-star!"

> 18:10

Stiv Ker smatra da je Luka Dončić već sada zvezda i da pruža partije Ol-star igrača. 

Nurmagomedov poslao poruku Mekgregoru: "Živećes sa ovom sramotom, celog svog života!"

Ker kaže da ga nikada nije gledao niti znao mnogo o njemu pre utakmice sa Dalasom, ali sada tvrdi da Dončić ne izgleda kao ruki.

Kada bi se gledali striktno glasovi publike, Slovenac bi izvesno već sada bio ol-star, ali pošto publika odlučuje 50 odsto, a još po 25 odsto treneri i igrači, on možda ove godine propusti "glavno jelo" u Šarlotu.

"Ovaj dečko ne izgleda kao ruki. Nisam znao mnogo o njemu i nikad ga uživo nisam gledao kako igra pre nego što smo odigrali prvi put protiv Dalasa i na televiziji pre toga. Ima samopouzdanja daleko više od onog što bi očekivali od nekog ko hoda u njegovim cipelama. Dolazi iz drugačije zemlje i ima samo 19 godina, briljantan igrač. Mislim da je on već ol-star. Ne znam kako će se završiti glasanje, ali meni izgleda kao ol-star", rekao je Ker pred utakmicu dve ekipe između nedelje i ponedeljka. 

Trener šampiona NBA lige dodao je i da je samo šačica igrača u poslednjih desetak godina napravila takav efekat u ligi.

"Vrlo retko se to viđa. Mislim da možemo da pogledamo poslednju deceniju i na prste da prebrojimo tinejdžere koji su ovako uticali na ligu. Srećan sam zbog Maveriksa, oni su uvek imali dobru publiku i organizaciju i zabavno je trenutno igrati kod njih. Imaju Luku i još nekoliko talentovanih igrača", istakao je trener Voriorsa.

JOŠ SPORTA:

Kirjos i Mariju: "Čoveče, ti si mnogo bolji od Novaka"

Jokić: "Voleo bih da budem na Ol-staru ali ne igram da bih bio Ol-star"

Disciplinska komisija tužila Vuletića, on im odgovorio: "Odgovoriću na ovu blasfemičnu prijavu!"

Ono kada je tvom sinu Kristijano Ronaldo omiljeni igrač...