Jokić: "Voleo bih da budem na Ol-staru ali ne igram da bih bio Ol-star"

> 16:59

Prema rečima Nikole Jokića, nije opterećen time da li će nastupati na Ol-staru ili ne. 

Kirjos i Mariju: "Čoveče, ti si mnogo bolji od Novaka"

Jokić je najbolji igrač vodećeg tima Zapadne konferenci sa prosekom od 25,8 poena uz 12,8 skokova i 8,5 mečeva u januaru. NBA analitičari ga čak svrstavaju i u kandidate za MVP-ja sezone, ali je u glasanju navijača trenutno sedmi među visokim igračima na Zapadu. 

"Ako se ne dogodi neću umreti. Ako se dogodi biće super. Želim da budem Ol-star jer želim da budem u toj grupi momaka. Ali ne igram ove sezone da bih bio Ol-star", rekao je Jokić

Jokić igra sjajno cele sezone, zabeležio je pet tripl-dabl nastupa, pa ima ukupno 21 takav meč u karijeri, kao legendrni Karim Abdul-Džabar, a po mnogim statističkim parametrima je na nivou drugih NBA "besmrtnika" poput Medžika Džonsona i Oskara Roberstona. 

"Sačekajmo još nekoliko godina pre poređenja sa tim momcima. Oni su legende, nikad neće biti zaboravljeni u NBA. Sačekajmo još nekoliko godina"

On je pre nekoliko dana oduševio ljubitelje košarke fanastičnim dodavanjem jednom rukom od koša do koša za Džamala Mareja protiv Klipersa, skoro bez gledanja. 

"Da li postoji neka veza? Samo znam znao da će biti tamo. Ne znam. Ne mogu to da objasnim. U mom umu je bio tamo. Kada sam podigao pogled bio je tamo i samo sam bacio loptu".

JOŠ SPORTA:

Bogdan vodio Kingse do pobede!

Degenek: "Teško mi je i teškog srca napuštam Zvezdu"

Politika pa tenis, šta će prevagnuti?

Dan prvi: Na terenu četvorica Srba, Mari, Federer i Nadal!