Trinkijerijev Partizan pobeđuje

> 19:21

Košarkaši Partizana su u Sremskoj Mitrovici slavili protiv Mega Bemaksa sa 81:74.

"Prošle godine je Siti u novembru napravio razliku, sada je drugačije"

Crno-beli su od prvog minuta pokazali da je novi trener doneo i novu energiju. Izgledao je Partizan ponovo kao ekipa. 

Marinković i Zagorac su nosili svoju ekipu sa po 17 poena, Lendejl je dodao 13. Si je ubacio 12, Gagić 10. Na drugoj strani, Goga Bitadze je sa 28 poena bio najefikasniji u svojoj ekipi i još jednom je pokazao da je najboljli centar lige, i da ga je teško čuvati. 

Grešio je Partizan u skoku, ali su u napadu bili odlični. Nadskočila je Mega crno-bele. Domaći su skupili 43 skoka, Partizan 35. 

Imao je tim iz Beograda u jednom momentu i +17, ali je Mega uspela da se vrati. Tim Andree Trinkijerija je uspeo da se vrati u igru ali je bilo kasno. 

Ono što je crno-belima falilo jeste energija. Partizan je u ovoj utakmici imao veliku energiju i to je pokazala ekipa, svih 12 igrača. Tokom celog meča, Andrea Trinkijeri je komunicirao sa Šćepanovićem i Matovićem, što dovoljno pokazuje kakvo poverenje Italijan ima u svoj stručni štab. 

Partizan je prekinuo seriju 6 poraza i najavio da će u nastavku sezone biti konkurentan sa novim trenerom. S'druge strane, Mega je nakon pet uvodnih pobeda, zabeležila prvi poraz u regionalnoj ligi. 

U narednom kolu, Partizan će sledeće subote igrati sa Cedevitom u Beogradu, dok će Mega u petak igrati sa Zadrom na gostovanju. 

JOŠ SPORTA:

Kad Bobi dobije minute, dabl-dabl je sređen

Šampion "razbija", Melo kao nekada

U Istanbulu ništa novo - haos i tuča

Helena želi nazad, Ibra potvrdio!