Deca će imati priliku da se upoznaju sa trofejnim vaterpolistima Srbije

KAMP VODENIH SPORTOVA U ORGANIZACIJI NIKOLE RAĐENA: Deca treniraju sa našim zlatnim vaterpolistima

> 15:56

Kamp vodenih sportova "Number one" biće održan u julu i avgustu u Vrnjačkoj banji.

Pomoćnik predsednika opštine Vrnjačka banja Dušan Stevanović izjavio je da mu je velika čast što su Nikola Rađen i njegova ekipa odlučili da se kamp održi baš u ovom mestu.

"Vi ste naši prvi gosti što se vaterpola tiče, jako je bitno što će oko 700 dece doći i što će kamp da bude održan u našem mestu. Mi ćemo se kao domaćini maksimalno potruditi da obezbedimo uslove za vas i vaše goste, jer nam je velika čast da imamo goste kakve ste najavili, a to je kompletna naša reprezantacija", kaže Stevanović.

Glavni kordinator kampa Nikola Rađen istakao je da se sportski turizam seli u Vrnjačku banju i da se na obostrano zadovoljstvo organizuje kamp vodenih sportova na leto. Kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhorono plivanje.

„Pozivam sve roditelje i decu da se pridruže i da deca plivaju sa šampionima. Pored vrhunskih trenera, kordinatora, celodnevne medicinske nege, imaćemo kao goste kampa i moje saigrače. Deca će imati priliku da se druže sa njima, da plivaju i treniraju sa njima i da jednog dana imaju priliku da postanu šampioni. To je ideja ovog kampa. Približiti sport deci i naučiti ih pravim vrednostima", ističe Rađen.

Direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja Dušan Radović naglasio je da opština Vrnjačka banja otvara ruke prema sportu i sportistima i da postoje tri projekta koja se realizuju u 2017. godini, a jedan od njih je Nacionalni vaterpolo centar. Bazeni koji su bili u Areni su implementirani u Banji.

“Number one“ je kamp vodenih sportova  za decu uzrasta od sedam do 16 godina koji će se održati u periodu od 15. jula do 12. avgusta u četiri smene, u trajanju od nedelju dana. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši zlatni vaterpolisti: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

Kamp će biti održan u organizaciji agencije Wind Sport i opštine Vrnjačka banja.

 

Još sporta:

ITALIJANSKI JANUAR: Inter dobro prošao, ostali u tišini završili prelazni rok!

JEDVA JEDAN TRANSFER: Za klupu u Realu menjao deset ponuda i Liverpul! 

PRVI IZBOR JUVE: Hteo ga Konte, ali bosanski reprezentativac stiže u Torino!

BRAVO, ŽILE: Srpski "zlatni Orlić" licenciran za LŠ!