Gocić, Prlainović i Aleksić pokazali su odavno kakvi su vaterpolisti, ali i ljudi

MOMCI SVAKA ČAST! Zlatni vaterpolisti ugostili mlade nade Partizana!

> 20:32

Nije tajna da se Vaterpolo klub Partizan nalazi u velikim problemima, a na stranicama našeg portala proteklih nekoliko dana mogli ste da čitate apele naših poznatih reprezentativaca, vaterpolo legendi, koji su u glas pozivali državu da pomogne klubu u kome su ponikli.

Naši zlatni momci, reprezentativci Andrija Prlainović, Živko Gocić i Milan Aleksić otišli su i korak dalje, pa su sa reči svojim ličnim primerom pokazali na koji način se može pomoći VK Partizan, ali i čitavom srpskom vaterpolu.

Naime, generacija Partizanovih dečaka rođenih 2002. i kasnije, biće gosti u mađarskom Solnoku, gde naši momci igraju, i to od četvrtka do nedelje, kako bi mogli da treniraju dok se voda na bazenu Sportskog centra Banjica ne zagreje.

„Mi znamo kako smo vaspitani i odakle smo potekli gde smo naučili da budemo ljudi i šampioni. Smatrali smo da je najmanje sto možemo da uradimo da ih pozovemo u našu drugu kucu što Solnok jeste. Pozvali smo generaciju dečaka koju trenira Ćirić koji je deo naseg reprezentativnog tima“, rekli su maltene u glas Gocić i Aleksić.

„Sazreo sam na Banjici dosao sam jako mlad i znam koliko mi je redovno treniranje i celokupna škola na Banjici značila da postanem to što jesam. Ako smo već ukazivali na probleme mislim da je ovo najmanje što smo mogli da pomognemo ovim dečacima“, istakao je Prlainović

Mladi Partizanovci su danas u Solnok stigli oko 14 časova, a u hotelu ih je sačekao proslavljeni igrač i kapiten reprezentacije Srbije Živko Gocić.

Još sporta:

ITALIJANSKI JANUAR: Inter dobro prošao, ostali u tišini završili prelazni rok!

JEDVA JEDAN TRANSFER: Za klupu u Realu menjao deset ponuda i Liverpul! 

PRVI IZBOR JUVE: Hteo ga Konte, ali bosanski reprezentativac stiže u Torino!

BRAVO, ŽILE: Srpski "zlatni Orlić" licenciran za LŠ!