Umesto za tri meseca, Vajda spremio Novaka za tri nedelje

> 10:27

Marjan Vajda, trener Novaka Đokovića rekao je da je sumnjao da Novak može postići ono šta je uspeo sada, pa je i Slovak dobio pohvalu od kolege Emilija Sančesa.

Nema dogovora između Sterling i Sitija - problem PLATA?!

Marjan Vajda i Novak Đoković ponovo sarađuju, a struka u tenisu je oduševljena njihovom kombinacijom. Naime, u vreme drugog mandata Slovaka, naš teniser je uspeo da osvojio već dva Gren slema i stignem do 14 titula na ovim turnirima.

"14 je stvarno brojka. Mislim, neverovatno je: 14! Doskora su Federer i Nadal bili mnogo ispred što se tiče Grend slemova. Sada je Novak tako blizu. Tri daleko od Rafe i šest od Rodžera. Sad stvarno možemo da očekujemo da napadne to mesto broj 1 do kraja godine", rekao je Vajda alii dodao da je to za sada daleko.

Španski trener Emilio Sančes pohvalio je Slovaka i podsetio se razgovora njih dvojice iz Madrida proletos. 

"Rekao mi je da naporno trenira i da će za dva, tri meseca biti spreman. Bio je spreman posle dve, tri nedelje. Rim i Rolan Garos su bili ključ da uđe u formu i da nastavi da napreduje. Čestitam", rekao je Sančes. 

Đoković ne brani ništa od bodova do kraja sezone, mogao bi da se vrati na čelo ATP tura pa bi to bio spektakularan povratak za obojicu – i za Novaka i za Marjana.

JOŠ SPORTA:

Hrvatima ne pomažu ni NBA igrači

ZVANIČNO - Partizan se otarasio Sume!

Tomić: Moramo da učimo i radimo!

Od prve lige do Crvene zvezde!