Đoković: Granice ne postoje!

> 10:44

Novak Đoković emotivnom porukom na društvenim mrežama istakao je ključnu stvar koja mu je pomogla da prebrodi najteži trenutak karijere.

Terijeva žena neće u Moskvu!

Novak ređa odlične rezultate u psoeldnje vreme. Osvojio je Vimbldon, pa Sinsinati i na kraju US Open.

Na putu tog povratka nosila ga je samo jedna stvar, evo koja:

"Pre nego što podelim sa vama najdublje misli, želim da vam se zahvalim na ljubavi i podršci u teškim trenucima, ali i tokom ovih dobrih. To mi znači mnogo jer znam da nije bilo lako držati se uz mene kada stvari nisu bile jasne. Hvala vam! 

Neverovatno je najčešći način objašnjavanja izutetnog uspeha. Za mene taj izraz negira najsnažnije emocije koje mogu imati – veru. Sve ovo vreme, vera je ono što me guralo kroz teške trenutke, bol, nesigurnost. 

Bio sam zaglavljen u nekoj tački i preplavljen mnoštvom informacija. A rezultata nije bilo. Svi su nudili svoje mišljenje i savet šta da radim i šta mi se dešava, a ne mogu da kažem da ih nisam čuo. 

Jesam. Povremeno sam bio zbunjen. Ali jedna me stvar držala, terala da idem dalje, vera u sebe, svoje sposobnosti, veštine, talenat i otpornost. Verovanje da sam stvoren za ovo. 

Najveća pouka iz ovih proteklih meseci je da neverovatno ne postoji. Granice ne postoje. Kada to shvatiš, možeš da uspeš u životu. Kada pokažete svoju hrabrost, samopouzdanje i veru, već ste pobednik bez obzira na rezultat. 

Vaš karakter prevladava i gradite svoje navike i vaše navike vas dovode korak bliže vašim ciljevima. Dakle, dragi prijatelji, prihvatite nevolue i verujte u snagu vere. Može vas odvesti bilo gde. 


Volim vas sve. Idemoooo", poručio je Đoković uz sliku grupnog zagrljaja sa svojim timom.

JOŠ SPORTA:

Vestbruk preskače početak NBA sezone?

Zimonjić: Samo da ostanemo u Svetskoj grupi

Jokić ispred Taunsa, Tompsona, Oladipa, Vola...

Đurović 11. menja državu - Ovoga puta Afrika!