AO dan prvi: Seča Srba, tri pala, jedan prošao

> 09:41

Srpski teniser Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Janko Tipsarević eliminisani su u prvom kolu Australijan opena, dalje je prošao samo Viktor Troicki.

Dinastija i dalje traje - Patriote razbile Čardžerse za osmo finale u AFC, sledeća meta Čifsi!

Prvi je na teren izašao najmlađi srpski takmičar Miomir Kecmanović, koji je u tri seta poražen od Fernanda Verdaska. Kecmanović, koji ima svega 19 godina, nije uspeo da iznenadi iskusnog Španca.  

Dušan Lajović takođe nije uspeo da se plasira u naredno kolu, pošto je od njega bolji bio Pablo Kuevas. 

Janko Tipsarević je imao najteži posao u prvoj rundi takmičenja, ali je ostavio najbolji utisak. Janko je igrao protiv Grigora Dimitrova i uspeo je da osvoji set, što je veliki uspeh kada se kaže da Tipsarević uopšte nema plasman na ATP listi jer je 2018. godinu propustio zbog povrede. Ovo mu je bio prvi turnir još od US opena i 2017. godine.

Poslednji, ali i ne najmanje važan, na teren je izašao Viktor Troicki. Dobio je prvi set protiv Roberta Karbaljesa Baene, nakon čega je Španac preuzeo kontrolu, ali Srbin uzvraća impresivnom igrom u četvrtom setu za 6:1, a onda strpljivom igrom koristi prvu situaciju za brejk u petom setu i odnosi pobedu sa 3-2. 

JOŠ SPORTA:

Milojević našao zamenu za Borjana, i to u Grčkoj?

Kažete da ne zna? Evrogol Uroša Đurđevića (VIDEO)

TOTALNI HAOS NA BANJICI: Tuča roditelja na vaterpolo utakmici!

EKSKLUZIVNO: Snimak tuče sa Banjice (VIDEO)