Zašto bismo se plašili Švajcaraca?

> 13:00

Na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Švajcarske naši reprezentativci su bili vidno raspoloženi!

RUSIJA GAZI!

Tadić želi da Rusija dogura što dalje i nada se podršci domaćih navijača i rekao da Srbija nema razloga da se plaši Švajcarske.

"Gledali smo sinoć utakmicu Rusije protiv Egipta. Mi Srbi smo svi uz Ruse, navijamo da što dalje doguraju na Svetskom prvenstvu. Nadamo se da će i oni opet biti uz nas u petak protiv Švajcarske i da ćemo zajedno slaviti plasman u osminu finala. Sergej i Šaćiri su različiti tip igrača. Meni je SMS draži, ali jedno je sigurno, Švajcarska nema igrača kao što je Nemanja Matić. Zašto se onda plašimo Švajcarske? Ko kaže da se plašimo? U suštini znamo sve o njima i pripremićemo se na najbolji mogući način. Nema tu mnogo nepoznanica, znamo da njihovi fudbaleri igraju u najboljim evropskim klubovima"

Duško Tošić je prokomentarisao način kako pojedini komentatori izgovaraju njegovo ime(Disko Sosidž) i analizirao igre našeg narednog protivnika.

"Pa... igrao sam kao LETEĆA KOBASICA. Imali smo dosta analiza igre Švajcaraca. Treba da obratimo pažnju na Cubera, Seferovića, Šaćirija... Ekipa Švajcarske je već godinama na okupu, ne menjaju se mnogo... Moramo da se suprotstavimo njima kao što smo odigrali prvu utakmicu, da svih 11 igra odbranu, jedino tako možemo da pobedimo. Taj model iz prve utakmice treba da primenimo i u drugoj. Imaju oni i mane, ali i vrline. Ne bih da pričam mnogo o njima, sigurno je da ni oni ne pričaju mnogo o nama".

Srbija narednu utakmicu igra u petak protiv Švajcarske od 20h. Pobeda nas vodio u nokaut fazu ovogodišnjeg Mundijala.

JOŠ SPORTA:

Dobre i loša vest za Saleta

Dobar žreb za naše klubove

Partizan u komšiluku

Šampion Španije je...