Simeone: Pobedili smo tri puta Real u finalu!

> 10:53

"Ćolo" je podsetio i da je od pet finala koje je odigrao protiv "kraljevskog kluba" pobedio u tri uključujući i ovaj u Superkupu Evrope.

Kros o Ozilu: Priča gluposti

"Izmene su bile dobre, dale su nam energiju i svežinu, Korea, Tomas i Vitolo. Tokom dobre večeri za Kostu dali su nam dodatnu snagu. Imamo odličnu ekipu. To je ono što nam treba, spremni i dostupni igrači. U prethodnim finalima, bilo je više stvari koje su nas sprečavale da pobedimo. Pobedili smo u finalu Kupa i Superkupa Španije i sada smo pobedili i u Evropi", rekao je Simeone prenosi UEFA.

Utakmica je nakon 2:2 za 90 minuta otišla u produžetke, gde je Atletiko dao još dva gola (Saul 98, Koke 102) i pobedio 4:2.

"Da ponovim ono što sam rekao ranije: od pet finala protiv Real Madrida, ako se dobro sećam dva su bila u domaćim i tri u evropskim takmičenjima. Od tih pet, mi smo dobili triput - nismo ih pobedili u Ligi šampiona. Ali, imamo svoj stil, to ne menja ni ovaj rezultat i broj datih golova. Naš stil se zasniva na strukturi i strategiji, pa 4:2 ne menja taj stil", kaže Simeone.

JOŠ SPORTA:

Crno-beli randevu u Humskoj

Au, šta radi Bogdan Bogdanović

Abramovič traži sportskog direktora, četiri opcije u igri!

Aktiviran je alarm u Realu