Paklena vest iz Barselone: Levandovski i Real - ugovor 2+1!

> 13:21

Već dugo se priča o mogućem prelasku Roberta Levandovskog u Real. Po svemu sudeći izgleda da je transfer rešen, jer kako prenosi katalonski list Mundodeportivo, menadžer fudbalera Pini Zahavani dogovorio je sve detalje sa "Kraljevskim" klubom. Ipak to neće biti tako lako, jer se pita i Bajern. 

LŠ: Biće pakleno u Madridu i Torinu, a tek u Engleskoj!

Ipak ovu vest treba uzeti sa rezervom jer se radi o listu koji je blizak sa Barselonom. Mada, Mundo ide korak dalje i uverava da je dogovorno postignut na sastanku izraelskog menadžera Pinija Zahavija i Hosea Anhela Sančeza, desne ruke Realovog predsedika, Florentina Pereza. Njih dvojica su se videla više puta u poslednjih nekoliko sedmica, utanačili su sve detalje saradnje i na osnovu tih poteza jasno je da je Levandovski promenio agenta i angažovao Zahavija baš s namerom da mu ovaj obezbedi potpis za neki durgi klub. U igri su bili Real Madrid i Pari Sen Žermen, sastajao se Zahavi i sa Anterom Enrikeom, sportskim direktorom Parižana, ali je izbor na kraju pao na najveći klub sveta.

Da bi se slagalica kompltirala nedostaje još samo jedan deo. Pristanak Bajerna. To će biti teži deo posla od dogovora sa igračem, jer Nemci nemaju finansijskih problema, „vezali“ su Levandovskog ugovorom do 2021. godine i ne moraju da ga prodaju pod obavezno. Opet, kako je on već mesecima u tihom ratu sa upravom i svako malo im šalje signale da želi da ode, teško da će Bavarci rizikovati da drže nezadovoljnog fudbalera u timu, a propuste šansu da zarade... Svakako više od 100.000.000 evra. 

JOŠ SPORTA:

Olimpija spremila 7 miliona za napad na Evroligu 

27 klubova dalo podršku Kokezi, samo večiti uzdržani! 

Milojević prihvatio poziv iz Grčke 

LE: "Petarda" Atletika u Moskvi, Tores proradio!