Barsa već ima dva letnja pojačanja, ali ostala je još jedna meta! Defanzivac Bajerna!

> 10:01

Kao što smo već pisali, a izvori bliski Atletiku u štampi i nedavno potvrdili, Antoan Grizman će biti novi napadač Barselone.   

Zidan: "Boli nas ovaj poraz"

Fudbaler je dogovorio sve uslove sa Barselonom, klub će platiti Atletiko 100 miliona koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru. Pored Grizmana u Barsu stiže i Brazilac iz Gremija, Artur, koji će zauzeti mesto u veznom redu, jer će po svemu sudeći Inijesta napustiti klub i otići u Kinu.

Treće pojačanje biće u odbrani, odlaze Dinj, Vermalen, verovatno i Aleiš Vidal, priča se o Alderveldeu, ali on je samo rezervna opcija. Ona prava želja kluba iz Katalonije jeste David Alaba, defanzivac Bajerna!

Barselona želi Austrijanca iz Bajerna, ako ode Umtiti koji ima klauzulu od 60 miliona, Valverde bi pre Alabu nego Škrinjara iz Intera.

Razlog je jednostavan, univerzalnost tamnoputog Austrijanca, koji može da igra štopera, ali i levog beka.

Španski mediji tvrde da je ovaj trasnfer moguć. Bavarci će teško pristati da prodaju Alabu, ali ponuda od 90 miliona evra teško da bi mogla da se odbije.

Što se Dembelea tiče, on ostaje, nema šanse da ode na pozajmicu, u klubu je održan sastanak, traženo je od igrača da mu pomognu da se uklopi, a do kraja sezone će više dobijati šansu. 

JOŠ SPORTA:

Kežman: Sergej će biti najbolji fudbaler Evrope!  

Bili su saigrači u Partizanu, a sada će ponovo igrati zajedno u Kazahstanu  

Zvezda smanjila cene ulaznica za Malagu, hoće punu dvoranu  

Čelzi zadržava Belgijanca, diže mu platu na 300.000 funti nedeljno