Atletiko smanjuje igrački kadar - Uz Karaska odlazi i "El Ninjo"

> 12:07

Belgijanac Jan Karasko na pragu je odlaska iz Aletika. Karasko je mlad, potrebni su mu minuti, ali on nema mesta u ekipi Diega Simeonea, zbog toga će morati da napusti klub.

Silva odlazi iz Milana

To bi moglo već u ponedeljak da se dogodi, krenuo bi put Kine, novi kineski prvoligaša Dalijen Jifang jedino rešenje u ovom trenutku. On bi dobio 10 miliona po sezoni, u pitanju je mlad igrač, možda nije vreme za Kinu, ali sada nije u poziciji da bira. Ima klauzulu od 100 miliona, Kinezi bi platili 30 za igrača koji je dolaska Vitola u drugom planu.

To nije jedini odlazak iz Aletika. U ponedeljak zajedno sa Karaskom klub bi mogao da napusti i Fernando Tores. Ima ugovor do leta koji neće produžiti, to mu je već rečeno, a Atletiko će svojoj legendi izaći u susret.

On bi Atletiko napustio kao slobodan igrač, a platu u Kini bi dobio 15 miliona po sezoni. Prošle godine je odbio da pređe u Peking, ali sada nema rešenje. U napadu su Košta, Grizman i Gameiro, a kada je Atletiko u top 4 i igra LE, čini se da nema potrebe za Torešom.

Tako da je ovo prilika da na kraju karijere uzme veliki novac, a "Kolčinjerosi" njegov odlazak neće ni osetiti.  

JOŠ SPORTA: 

Nakon poraza od Plzenja oglasio se i Vučelić - Evo šta će biti sa Đukićem 

Rajola ugovara veliku trampu Junajteda i Barselone   

Goleada na krovu - Voždovac savladao Napredak  

Zvezda doživela težak poraz u Nemačkoj