KOMPROMIS: Krstajić ostaje selektor i dobija "savetnika"

> 09:26

Selektor Srbije Mladen Krstajić će ipak ostati na mestu selektora uprkos brojnim glasinama da će napustiti tu funkciju. 

Spartak eliminisao Spartu!

Mladen Krstajić će ostati na mestu selektora Srbije ali će dobiti mentora piše Informer

Pre desetak dana smo objavili vest da će Milorad Kosanović postati selektor što i nije tolika neistina s obzirom na to da bi on mogao postati "savetnik" koji se pita za sve. 

Pored Kosanovića kandidat je i Rešad Kunovac. Krstajićevi trenutni pomoćnici su Milan Rastavac (44), Milan Obradović (40) i Ljubiša Ranković (44) koji su takođe mladi i ne mogu se pohvaliti nekim velikim trenerskim iskustvom. 

"Videćemo naredne nedelje, možda tu bude još neko, a ne samo ta dva kandidata. U suštini, stručni štab već postoji i neće tu biti epohalnih promena, ali će biti pojačani još jednim članom. Bilo ko to da bude, od njega će se očekivati da iskustvom doprinese radu. Svi koji su upućeni u rad znaju koliko je Krstajić zaslužan za plasman na Mundijal. Apsolutno sam uveren da je sposoban da iznense kvalifikacije za EP. Od povtratka sa Svetskog prvenstva pričao sam da on mora da ostane selektor", rekao je potpredsednik FSS-a Nenad Bjeković za Informer.

Milorad Kosanović je takođe potvrdio ove informacije, ali poručuje da još uvek ne može detaljnije da priča o ovoj temi.

"Polako, još je to daleko, moram najpre da obavim razgovore, da vidim šta će da mi kažu, kakva su im očekivanja, pa tek onda možemo da se dogovaramo. Zasad ne znam ništa detaljnije", rekao je Kosanović.

JOŠ SPORTA:

Đuka je bivši, stiže "Batica"

Partizanov spori ritam, dovoljno za prolaz!

Barselona ponovo "krade"

Sari o Azaru, Morati, Vilijanu i Kurtoi