Sari radio 13 sati dnevno tokom reprezentativne pauze

> 11:53

Bivši trener Napolija je tokom čitave reprezentativne pauze provodio 13 sasti dnevno gledajući snimke protivnika sa kojim će se Čelsi suočiti u narednom izuzetno kratkom periodu

Barsin ultimatum - 50 miliona, uzmi ili ostavi

"Moramo da odigramo sedam utakmica u 23 dana, pa sam morao da radim. Gledao sam dosta utakmica Kardifa, PAOK-a, Vest Hema i Liverpula. Ponekad radim na treningu, nekad kod kuće. Bili su to dugi dani, ali za mene to predstavlja zadovoljstvo. Ne mogu na to da gledam kao neki posao. U pitanju je 12 ili 13 sati, ali za mene to ne predstavlja poslovni zadatak", rekao je Sari.

On je pored obaveza na poslu, rešio još jedan problem. Naime, umesto u hotel, gde je boravio do sada, preselio se u kuću.

"Za sada sam veoma srećan što sam ostao ovde. Imam svog psa i veliku baštu, tako da je pas vrlo srećan, baš kao i ja. Osećam se kao kod kuće, baš kao da sam u svojoj kući. Ona je smeštena u Sariju, slično kao moje prezime", rekao je Italijan.

Dakle, jedno je jasno. Kod igrača Čelsija nema opuštanja, a protivnici će morati dobro da se pomuče ukoliko žele makar bod portiv Sarijevog tima.

"Nisam opušten, jer je Kardif veoma težak provinik, biće to naporna utakmica. Sećam se u prvoj sezoni u Napoliju, prosek bodova tokom sezone nam je bio 2,28, a posle međunarodne pauze 1,31 ili 1,32. Tako da dobro znam da su mečevi nakon pauze veoma teški. Srećom, u poslednjoj sezoni je prosek bio identičan, samo zbog toga što su igrači shvatali teškoće ovakve vrste mečeva. Pokušavam igračima da naglašavam brojke u ovakvim situacijama".

Utakmica između Čelsija i Kardifa igra se danas od 16 časova na Stamford Bridžu.

JOŠ SPORTA:

Neće LŠ, hoće da Dukiju bude dobro!

Lončar: Novica je u potpunosti spreman!

Stigle cene ulaznica za večiti derbi

Lopategi: Uništavate LaLigu