Trampa veka, ali golmanska?

> 11:43

Čelsi je odlučio da ispuni želju svom golmanu i pusti ga u Madrid, ali ne u Real, već u Atletiko. 

Partizan odlučio, za njih dvojicu više od miliona evra!

"Plavci" imaju nameru da Atletiku ponude Kurtou uz određen novac, ali da u kontra smeru krene Jan Oblak. Sam Slovenac je juče rekao da ne zna gde će braniti sledeće sezone i da se ništa nije promenilo, što je odmah stavilo veliki znak pitanja na njegovu budućnost.

Ima klauzulu od 100 miliona evra, to Čelsi neće platiti, ali bi mogli da ponude Kurtou kao deo sporazuma.

Dva kluba imaju sjajne odnose, na kraju sam Kurtoa je branio dve sezone na pozajmici u Atletiku, želi nazad u Španiju iz privatnih razloga, deca mu žive u Madridu. Pitanje je samo da li će Simeone pristati na ovakav dogovor. On u Oblaku vidi golmana za sledeću deceniju, a trenutno je preokupiran traženjem zamene za Grizmana, razgovarao je sa Dibalom, priča se da će Atletiko ponuditi 120 miliona plus Himeneza Juventusu, ali iskreno rečeno taj transfer je malo verovatan.

Oblak bi ipak mogao da ode iz Atletika, spominje se PSŽ koji bi platio klauzulu, ali takođe i Real, , ali oni ne žele da kvare odnose sa Atletikom.

Pitanje je i na koliko Čelsi procenjuje Kurtou koga navijači krive zbog slabije forme ove sezone, ali i njegova cena nije sigurno manja od svetskog rekorda koji i dalje drži Bufon, njegov prelazak iz Parme u Juve plaćen je 60 miliona. 

JOŠ SPORTA: 

Srbija izgubila od Maroka! 

Ibra i zvanično potpisao 

Đoković: Ne ide... 

Kanjizares ostao bez sina!