"Ništa nije slučajno, znam da igrači veruju u sebe"

> 23:56

Nakon utakmice, Vladan Milojević je bio presrešan. 

Pavkov: "Uzeo sam loptu, palo mi je na pamet da šutnem i..."

Milojević je dodao da je to najveća pobeda u njegovoj karijeri.

"Mislim da je ovo divno veče za nas. Mislim da smo odigrali dobru i kvalitetnu utakmicu znajući protiv koga igramo. Bez obzira na rezultat večeras, mislim da će Liverpul biti u borbi za trofej Lige šampiona. Znali smo da će u drugom delu biti još veći pritisak, to smo videli i izmenama. Drugi deo je bio kao u Liverpulu, ali mi smo odigrali srcem, poslednji atom snage smo ostavili i za to čestitam igračima", rekao je Milojević novinarima u Beogradu. 

Zvezda je na punom stadionu "Rajko Mitić" pobedila Liverpul sa 2:0, u četvrtom kolu Lige šampiona. 

"Ovu pobedu posvećujemo svim navijačima, ovom predivnom ambijentu, za ovo se igra, ovo samo Crvena zvezda može da priredi, ovo je za naš narod, našu zemlju, ceo region", rekao je on. 

Milojević se potom osvrnuo na finansije i podsetio da je ovo prva pobeda nekog srpskog kluba u Ligi šampiona. 

"Znate da danas igraju veliki budžeti, novac je presudan što se tiče formiranja ekipe, ali ponavljam da smo odigrali srcem. Drago mi je pogotovo zbog ovakve atmosfere. Ovo je prva probeda za našu zemlju u Ligi šampiona. Lep jubilej. Idemo dalje, uživaćemo u ovoj večeri, a sutra se okrećemo novim obavezama", rekao je Milojević. 

On je rekao da je ova pobeda korak ka vraćanju kluba tamo gde pripada. 

"Ovo je samo jedan korak, priprema za sve ono što je pred nama, a klubu je mesto ovde, makar istorija to pokazuje", rekao je on. 

Upitan da li je ovo njegova najveća pobeda u karijeri, Milojević je odgovorio potvrdno. 

"Faktički ovo je moja najveća pobeda u karijeri, ali ja to ne gledam tako. Ovo će nam mnogo značiti u analizi. Kroz ovo ćemo videti tendencije savremenog fudbala. Da mene načine još boljim i igrače da izvučemo pouke. To je ono što sam želeo, da učimo", rekao je Milojević. 

On nije želeo da izdvaja bilo kog igrača, ali je rekao da je "bog vratio Milanu Pavkovu njegov trud i zalaganje". 

"Ništa nije slučajno. Veliki sam vernik i znam da igrači koji veruju u sebe, koji su pošteni prema sebi uvek dobiju nešto lepo na kraju", rekao je Milojević.

JOŠ SPORTA:

Omladinci LŠ: Liverpul kaznio Zvezdine promašaje

Trinkijerijev Partizan drugu za redom!

Uživo: Čudo na Marakani, 2:0 za Zvezdu!

Navijači Liverpula uz “pivce” i sunce čekaju meč sa Zvezdom