Omladinci LŠ: Liverpul kaznio Zvezdine promašaje

> 17:50

Izabranici Bratislava Živkovića su upisali i treći poraz u Ligi šampiona omladinaca.

olan je bio poraz koji je omladinska selekcija Crvene zvezde doživela krajem oktobra na gostovanju Liverpulu, ali se čini da će nakon današnje utakmice crveno-beli biti još više razočarani.

Crvena zvezda: Gordić, Kukolj, Milikić, Jovičić, Stajić, Adžibaba (od 90. Ajdinović), Stojanović (od 62. Stojančić), Kupusović (od 62. Velikić), Jočić (od 82. Burmaz), Terzić (od 90. Dedijer), Joveljić.

Liverpul: Jaroš, Klejton, Kojl, R. Vilijams, Luis, Kejn (od 80. Dikson Boner), Džons, N. Vilijams, Adekanje (od 84. Hoever), Dankan (od 80. Glacel), Kamačo (od 84. Larusi).

Prvih 20-ak minuta, Liverpul je bio dominantan. Nakon toga, Zvezda je preuzela inicijativu. 

Pogodio je Kupusović prečku u 33. minutu, a samo četiri minuta kasnije imao je "1 na 1" sa golmanom Jarošem ali je Čeh odlično intervenisao. Na kraju prvog dela Jaroš je uspeo da zaustavi i šut Dejana Joveljića koji je šutirao iz pozicije koja nije bila idealna.

Na startu drugog poluvremena crveno-beli nastavljaju sa pritiskom, a Jaroš nastavlja da blista na golu Liverpula. Najbolju šansu u drugom delu za Zvezdu propustio je Dejan Joveljić u 55. minutu, a kada već nisu materijalizovali svoje prilike usledila je kazna.

Liverpul je u razmaku od pet minuta postigao dva gola preko Kurtisa Džonsa i kapitena Adama Luisa iz slobodnog udarca i tako rešio pitanje pobednika na Banovom brdu.

Nakon četiri odigrane utakmice crveno-beli ostaju na poslednjem mestu na tabeli Grupe C sa samo jednim osvojenim bodom. Sledeću utakmicu odigraće protiv Napolija u gostima