Stojković ne strahuje od PSŽ-a: Verujemo da možemo ugroziti Parižane

> 14:57

Fudbaler Crvene zvezde, Filip Stojković je danas rekao da za njega, pa i ceo tim, svaka utakmicu u Ligi šampiona donosi novo iskustvo. 

Tomić pred Ulm: Početak je najbitniji

Zvezda je na startu Lige šampiona otkinula bod Napoliju, a sada joj sledi gostovanje u Parizu protiv PSŽ-a. 

"Svaka utakmica u Ligi šampiona je veliko iskustvo, meč u kome samo može da se dobije. Samo kada se takmičite sa najboljima, kao što je to slučaj u Ligi šampiona, možete da vidite gde ste. Svaka utakmica u ovom takmičenju je zasebna priča. Sudar sa najboljim igračima Evrope i sveta je nešto za šta smo se svi borili kada smo došli u Zvezdu. 

Već smo ispunili jedan san, da igramo sa najboljima i da vratimo Zvezdu tamo gde zaslužuje da bude. Očekujem da ćemo se na prvom gostovanju u Ligi šampiona pokazati u što boljem svetlu, treba da izađemo da izmerimo snage sa najboljima u svetu", rekao je Stojković za klupski sajt. 

Potom je dodao i:

"Snaga našeg tima leži u fenomenalnoj atmosferi koja vlada, kao i u rezultatima koje smo beležili u prethodnom periodu. Sama činjenica da smo od februara poraženi samo u jednoj utakmici govori dovoljno o tome da posedujemo kvalitet i da znamo da se takmičimo. Svi znamo da su igrači PSŽ-a zaista velika imena, fudbaleri vrhunskog kvaliteta, ali imamo i mi svoje kvalitete. Na terenu će nas biti 11 na 11 i borićemo se kao i do sada na svakoj utakmici. 

Sigurno nećemo razočarati nikog. Neće nam nedostajati podrške ni na ovoj utakmici, navijači su u našim srcima i mislima, znamo za šta se borimo", kazao je desni bek srpskog kluba. 

Zvezda ne prima puno golova, a Stojković je prokomentarisao igru svoje ekipe. 

"Naš učinak pokazuje da se kao ekipa svi odlično branimo. Cela ekipa igra odličnu, timski organizovanu odbranu i to je ključ dobrih rezultata. Moramo da shvatimo da kada se takmičimo sa najboljima potrebno je da postoji balans defanzive i ofanzive, a mislim da smo ga mi postigli i verujem da ćemo kroz određene akcije i tranzicije se odlično pokazati u defanzivi i ugroziti mrežu Parižana. 

Nećemo smetnuti s uma da mi nemamo poraz već osam meseci", rekao je Stojković. 

Utakmica Zvezde i PSŽ-a je na programu u sredu od 18:55 na Parku prinčeva u Parizu. 

JOŠ SPORTA:

Đoković: Nisam igrao Peking zbog ostanka u Beogradu

Odbojkašice Srbije održale čas i Brazilkama

WTA: Olga ušla u 100, idemo dalje!

Mesi kopira Ronalda, bliži se Italija?