Teški dani za Sumu: Sledi li povratak u Srbiju?

> 16:52

Reprezentativac Gvineje ne može da se sastavi ni u Izraelu.

Sa Mekgregorom samo u Rusiji!

Naime, Suma je izbačen sa treninga Makabija iz Haife i pitanje je da li će ofanzivni vezista ostati u Izraleu. U nedelju ga je ranije u svlačionicu poslao trener Marko Balbul.

Mediji iz Izraela navode da se Suma na treninzima ne trudi i da je to jedini razlog zbog čega ga je Balbul kaznio, a najavljuje se da bi iz istog razloga mogao biti i novčano kažnjen od strane kluba.

Nema sumnje da je Suma razočaran, što može da se razume, ali utisak da pribegava tihom štrajku je neprihvatljiv. On će biti pozvan na sastanak sa trenerom i odmah će se vratiti treninzima, rekao je neimenovani izvor kluba.

Suma je za Izraelce odigrao svega 154 minuta na šest utakmica. Upisao je tek jednu asistenciju, gol nije dao, pa bi već u toku zime mogli da ga vrate u Beograd.

U Partizanu, nema mesta, pošto su crno-beli ionako prebukirani brojem stranaca, i jasno je da Zoran Mirković u njemu ne vidi neki poseban kvalitet, pa je maglovit status skupo plaćenog pojačanja iz Slovana (1.650.000 evra).

Pored toga što mu ne ide na klupskom nivou, Gvinejac je razočarao i na reprezentativnom nivou. Činjenica da ne igra dovoljno i(li) dobro za Makabi koštala ga je mesta u državnom timu, pa ga selektor Pol Pat nije ni zvao za meč sa Obalom Slonovače prošlog meseca.

„Greška koju je napravio Suma je signal ostalim reprezentativcima. Najmanje što tražim je posvećenost. Ako to niste u stanju da pružite onda morate da snosite posledice“, rekao je pre mesec i po dana selektor Gvineje.

JOŠ SPORTA:

Gorelo je na Monumentalu - "Minut ćutanja za Boku jer je umrla"

FK Partizan: "Partizan ima trenera sa važećim ugovorom i on je Bata Mirković"

Jovetić se vraća u Italiju?

Fernandinjo neće da igra za reprezentaciju zbog pretnji njegovoj porodici!