Mario Baloteli spao na 1.500.000 evra

> 14:39

A bio je jedan od najtalentovanijih mladih igrača...

A kako šmekeri izvode penal? (VIDEO)

Luda glava Mariju Baloteliju nije dozvolila, i ne dozvoljava mu, da pokaže sav talenat koji poseduje. Gazeta delo Sport danas piše da je Nica spremna da pusti napadača u Olimpi iz Marseja za svega 1.500.000 evra. 

Francuzi ne mogu više da ga trpe a interesantno je i to što Crvene zvezda za Milana Pavkova traži skoro duplo više. 

Odnos između trenera Nice Patrika Vijere i Marija Balotelija nije dobar, a neki kažu ni da se nisu mirisali dok su bili saigrači u Interu davnih dana. Razlog zašto Nica traži svega 1.500.000 evra, jeste i to jer Italijan ima ogromnu platu. 

Marsej je letos poslao nekoliko ponuda, ne više od 2.500.000 evra. Nica je tada tražila 5.000.000, i bila je spremna na kompromis ali u slučaju ponude od 4.000.000 evra. Marsej takav dogovor nije želeo da sklopi. 

Balteli je ostao u Nici i ove sezone nije nalik igraču koji je prošle godine u Ligi 1 i Ligi Evrope postigao ukupno 24 gola. Ove godine nije postigoa nijedan. 

Nica je shvatila da ovako više ne može – a ko je pa uspeo da Balotelija drži zadovoljnim više od dve sezone? – i rešila da pronađe izlaz. Tražiće 3.000.000, ali Gazeta tvrdi da će pristati i na 1.500.000.

Pitanje je samo ima li nekog zainteresovanog sa dovoljno debelim živcima? Mada je utisak da je Olimpik više nego spreman. Na Velodromu imaju dugu istoriju igrača sa ludom glavom.

JOŠ SPORTA:

Ironično ili ne: Pogba zahvalan Murinju!?

Navijači Vojvodine se pitaju: Šta to rukovodstvo na čelu sa Dušanom Bajatoviemć krije od medija?

Arsenal zove Navasa!

Čisora poslao poruku Vajtu: "Želim to veliko gov** ovde"