Bekam kvari planove Mesiju!

> 10:54

Već odavno se zna da je Leo Mesi rešen da se, po okončanju aktuelnog ugovora koji ima sa Barselonom, vrati u svoj Njuels gde bi završio karijeru.

Vladan Milojević dobio pomoć pred Napoli

Međutim, odjeknula je jedna vest kao grom iz vedra neba koja će naterati Mesija da razmisli o tome gde će završitit karijeru.

Naime, Bekam je napravio svoju franšizu - Majami Inter, koja počinje da igra u MLS-u od 2020. godine i želi da u redovima svog tima vidi Lea Mesija, koji bi došao po okončanju ugovora sa timom iz Katalonije.

Normalno, Mesi bi postao jedan od najbogatijih fudbalera današnjice. Za sada je sve u fazi ideje, ali je Bekam čvrsto rešio da na ovaj način odmah učini Majami najpopularnijim klubom i preuzme primat od Los Anđelesa.

Iako je često izjavljivao da želi da se varti u Argentinu, to sada i nije tako izgledno. Prvenstveno zbog toga što se njegovi zemljaci loše ophodne prema njemu zbog neuspeha reprezentacije Argentine.

Kakav bi ovo bum bio u Americi, nije potrebno ni naglašavati, u Majamiju ima oko 70% Latino populacije i sigurno da bi dolazak Mesija bio istorijski značajniji od svojevremenog dolaska Pelea u Kosmos.

JOŠ SPORTA:

IBRA SA DRUGE PLANETE

Grbić: Kao da smo igrali sa 15 kila na leđima

SL - Slavili Rad, Mladost i Zemun

Zvezda se "osilila" pred Napoli - Novajlije napunile mrežu!