Inter sa Modrićem ide na sve ili ništa

> 12:13

Neroazure ne dotiče blefiranje Pereza. 

Đukić uz otkaz može dobiti i 400.000 evra!

Nakon što je Perez izjavio da će Interu prodati Modrića za 750.000.000 evra, čelnike Intera to nije dotaklo. 

Gazeta delo Sport piše da će mnogo toga zavisiti od sastanka koji će naredne nedelje obaviti Perez i Modrić, i da u Milanu čekaju da najbolji vezista na planeti poruči predsedniku da želi da ode. Tu onda ni ugovor do leta 2020. godine, ni plata od 9.000.000 evra ne bi bili od nikave pomoći Realu.

Čelnici Intera su tako pozvali u pomoć trojku Lemić - Riso - Mijatović, koja je nedavno završila transfer Šima Vrsaljka iz Atletiko Madrida. Odnos Mijatovića i Modrića je veoma jak a to govori i činjenica da je nekadašnji as Real Madrida i Partizana u saradnji sa braćom Lemić učestvovao u Lukinom transferu iz Totenhema u Real Madrid na leto 2012. godine. 

Inter je krenuo na sve ili ništa a dokaz je i ophođenje prema Arturu Vidalu koga su stavili na "stend baj" i koji je zbog toga na pragu Barselone. Naravno, iz Intera su rekli i to da Vidal nije dobro fizički spremljen i da ima problema sa kolenima pa su se okrenuli Luki Modriću. 

Inter Modriću može da ponudi novi izazov, koga je Hrvat definitivno željan a druga je ugovor do 2022. godine. Plata bi možda bila manja za čak milion evra (8.000.000) ali to znači da bi Modrić bio obezbeđen do svoje 37. godine što je skoro do kraja njegove karijere. 

U narednim danima ćemo znati nešto više ali definitivno, još jedna saga je na pomolu. 

JOŠ SPORTA

Barselona ponovo "krade"

Sari o Azaru, Morati, Vilijanu i Kurtoi

Krstajić ipak ostaje i dobija mentora!

Veliki obrt - Vidal ipak Barsin?