Jedan nadimak menja sve - bura u Parizu!

> 14:34

Nije tajna da Mbape ne uživa u PSŽ-u. 

Emeri prezadovoljan - Arsenal doveo omladinca PSŽ-a!

On je u dobrim odnosima sa klubom ali odnos u svlačionici nije baš sjajan. Naravno, razlog je Nejmar. Mbape je dobio nadimak "Donatelo" po liku iz Nindža kornjača pa je čak i masku dobio nakon jedne utakmice prošlog novembra. 

Njemu se to nije svidelo, čak mu se ne sviđa ruganje Danija Alveša pa ga je nekoliko puta upozorio da više to ne radi. Sa Nejmarom se zakačio u svlačionici posle jedne utakmice u prvenstvu zato što mu Nejmar nije dodao loptu. Takođe smeta mu kako se Nejmar i njegov klan ponašaju prema Kavaniju.  

Zbog svega toga već nekoliko nedelja njegova majka Fajza Lamari preti Parižanima i traži transfer ako ne smire Nejmara. 

"El Pais" prenosi da je kontaktirala neke menadžere kako bi sve lepo ispitala jer nije u pitanju novac već odnos prema njemu. Ona je ta koja drži oslonac i sigurnost svom sinu. 

Jasan je stav PSŽ-a da ne želi da proda Mbapea ali situacija sa Nejmarom koji želi da istisne Kavanije iz ekipe može da promeni. Mbapeova cena bi sigurno bila oko 300.000.000 a njegova majka bi pristala i na mnogo manji novac samo da njen sin bude siguran. 

Ovo je crvena lampica za klub iz prestonice Francuske jer Mbape predstavlja budućnost svetskog fudbala. Ukoliko ne smire Nejmara, svašta može biti tu. 

JOŠ SPORTA:

Pobedio razum, ne devojka!

Juve doveo Ronalda - Inter, Roma i Napoli spremili odgovore!

Zvanično - Maksa napustio "Slepe miševe"

Vule menja sredinu - Ide na "more"