Džaka opet pravi probleme!

> 11:17

Po švajcarskim medijima se povela o priča o nekoj vrsti izdaje Švajcarske kada su u pitanju Džake i Šaćirija.

Partizan dovodi NBA pojačanje!

Svima je dobro poznata njihova gestikulacija nakon golova koji su postigli Srbiji. FS Švajcarske je svestan sa kakvim ljudima ima posla, pa na sve način pokušava da ojača poljuljani ugled koji ima u medijima i javnosti ove države.

Aleks Mišer, gensek švajcarskog saveza je rekao da bi trebalo da se vodi politika pozivanja pod zastavu igrača sa duplim državaljanstvom i izneo pregled da za reprezentaciju Švajcarske ne mogu igrati oni koji imaju dvojno državljanstvo.

Džaka umesto da prizna svoju evidentnu grešku, odlučio je da nastavi po svom.

"Aleks je razočarao sve, ne samo nas fudbalere, svi smo Švajcarci i borimo se za Švajcarsku. Više od pola stanovnika zemlje ima dvojno državljanstvo, nismo mi samo poreklom sa Kosova u pitanju, Bris Embolo je iz Kameruna, Akandži poreklom Nigerijac, Rodrigez ima špansku i čileansku krv. I naš selektor ima dvojno državljanstvo. Ovakvi komentari su iz kamenog doba!"

Sama Džakina izjava, ne samo da je smešna, nego je i žalosna jer izjednačava sebe i sportistu kakav je Rikardo Rodrigez, koji nije provocirao Špance, kada je Švajcarska igrala protiv "Furije" pred Mundijal.

JOŠ SPORTA:

Stigla je nova ponuda za Pešića!

Savo dobija novu funkciju!

FK VOŽDOVAC – FK KRŠKO 7:1 (0:1)

Naslovna strana ''Marke'' - On će biti novi selektor Španije?