Šta sve rade Klajvertovi sinovi - interesantno

> 14:20

Stariji sin Patrika Klajvesta, Džastin, igra za Ajaks, ima ponudu Mančester Junajteda, ali njegov otac želi da obuče dres Barselone i smatra da je još rano da junior ode u Englesku.

Saopštenje vaterpolo kluba Partizan!

Džastin je debitovao za Holandiju, ne igra na istoj poziciji kao otac, krilni je napadač, prošle sezone je debitovao za "Kopljanik", ove je standardan.

Videćemo hoće li na leto stići ponuda, ali ovo nije priča o Džastinu, već Šejnu. Naime, on je Džastinov polubrat, njega Patrik ima iz braka sa Rozanom Limom, rođen je 2007. godine.

Mali igra u mlađim kategorijama Barse, a postao je veoma popularan na Instagramu i Jutjubu i to ne zbog fudbala, već zbog kuhinje, izdao je i knjigu, "Kuvaj sa Šejnom".

Kako rekosmo, ima 11 godina, slavni otac ga obožava, uvek gleda njegove utakmice sa kamerom u rukama, a ako ne uspe u fudbalu, Šejn će možda postati novi Džejmi Oliver.

Patrik Klajvert uz Džastina, ima još dva sina iz prvog braka, Kvinsija i Rubena. Kvinsi igra za drugi tim Vitesea, Ruben je u mlađim kategorijama Ajaksa, hoće ga AZ Alkmar.

Recimo i to da je Klajvertov otac takođe igrao fudbal na Surinamu.

JOŠ SPORTA:

Navijači Crne Gore meč sa Turskom iskoristili da pošalju jasnu poruku NATO paktu  

Muriljo ponovo aktuelan, Zvezdi problem obeštećenje?

Roberto Karlos svojom izjavom iznenadio sve

Hakeri prevarili Lacio