Selektor Argentine razočaran: "Išamarali su nas, nisam očekivao da će igrati ovako ozbiljno"

> 11:03

Argentina je doživela potpuni debakl sinoć u Madridu, jer ih je Španija ispratila kući sa 6 komada u mreži. Selektor Horhe Sampaoli prihvatio je debakl njegove ekipe, a kako sam kaže njegov tim je "išamaran" u Madridu. 

Iskreni Isko: "Utakmice u reprezentaciji mi daju život i snagu" 

"Moramo da se pozabavimo ovom utakmicom, jer ovo ne sme da nam se ponovi na Mundijalu u Rusiji. Španija nas je išamarala, ali moramo da treniramo, da radimo naporno. Atipičan rezultat bi mogao da promeni moj način gledanja na stvari, ako se on pravilno ne analizira. Očekuje me dosta važnih odluka, ali ne smem da budem emocionalan. Iznenadili su nas, nisam očekivao da će biti toliko motivisani i igrati toliko ozbiljno", rekao je Sampaoli.

Argentina se raspala u drugom poluvremenu kada je Isko preuzeo stvar u svoje ruke.

"U drugom poluvremenu su nas napali vrlo direktno, rezultat se na semaforu brzo menjao u njihovu korist. Odlučili su brzi golovi koje su nam spakovali. Koačan rezultat sam po sebi nameće obavezu da razdrmamo tim i probudimo ga pošto ne smemo da ponovimo ovakvu katastrofu. Hteli smo protiv Španije da se branimo sa loptom u nogama, ali nismo uspeli u toj nameri. Defanzivno smo potpuno podbacili", zaključio je Sampaoli. 

JOŠ SPORTA:

Navijači Crne Gore meč sa Turskom iskoristili da pošalju jasnu poruku NATO paktu  

Mbape i Pogba pregazili Ruse, domaćin Mundijala u grdnim problemima  

Ovo je već mnogo bolje, Mitrović razbio Nigeriju, „orlovi“ tako mora i u Rusiji 

Delpo je nepobediv, Krajinović poveo 4:1, ali je onda usledio argentinski cunami