Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je danas da Lionel Mesi nije zaslužio nagradu za najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Brazilu

MARADONA ISKREN: Mesi nije najbolji igrač prvenstva!

> 15:40

- Mesi? Ja bih mu dao raj da je to moguće. Ali, nije u redu da neko osvoji nešto što je osvojio samo zbog nekog marketinškog plana - rekao je otvoreno Maradona televiziji Telesur, a prenosi Beta.
Kapiten Argentine je proglašen za najboljeg igrača Mundijala, iako je njegov tim izgubio u finalu posle produžetaka sa 1:0 od Nemačke.


- Žao mi je svoje zemlje. Gol Marija Gecea zaista boli. Postoji ogromna tuga u mom srcu što smo izgubili u finalu. Kada se sve spoji, mislim da je Argentina zaslužila bar penale. Pobeda Nemačke je rezultat nesporazuma u našoj odbrani - kazao je Maradona.
Pored toga legenda fudbala kritikovala je selektora Alehandra Sabelju, jer je na poluvremenu zamenio Ezekila Lavecija i uveo Serhija Aguera.
- Ne razumem izmenu Lavecija. On je bio fenomenalan na krilu. Aguero nije imao isti uticaj, ovo nije bio njegov turnir - naveo je legendarni as.

Izvor: sportal.rs