Partizan odbio 4.000.000 za Gomeša

> 18:11

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je da su crno-beli odbili ogromnu ponudu za napadača Rikarda Gomeša.

Olga i Ivana donele Srbiji prvu pobedu u Fed Kupu!

Celog januara se spekulisalo o odlasku najboljeg strelca iz Humske 1, pričalo se o Saudijskoj Arabiji, ali je momak sa Zelenortskih ostrva ostao u crno-belom dresu.

"Učinili smo sve da zadržimo Rikarda. Poslednja ponuda bila je od četiri miliona, u prethodnih mesec-mesec i po dana stizale su takođe ogromne ponude, ali niže od te. Jednostavno, nismo hteli da započinjemo razgovor. Na kraju je bio ozbiljan 'napad', ali smo uspeli da to odbijemo i želimo da Rikardo bude bolji i ubojiti", rekao je Iliev za TV Arena sport. 

Partizan je imao i ponudu iz Turske za Gorana Zakarića. 

"Nismo mogli da dozvolimo i njegov odlazak u situaciji u kojoj je već odlazio Marko Janković. S druge strane, što se tiče Rikarda, ljudi će se setiti da sam na početku mandata i u slučaju Leonarda učinio sve da ga zadržim posle šest meseci i uprkos velikim ponudama. I ostao je do leta". 

Prelazni rok u Srbiji traje do 8. februara, pa je realno očekivati nova imena u Humskoj pred natavak sezone (16. februar kod Bačke). 

"Ne želimo da 'silujemo' sad, kad kao što je poznato nije doveden igrač koga smo našli i koji nam je bio potreban. To je prošlo, a sad bi bilo pogubno da radimo nešto na silu. Prelazni rok je živa stvar, a kako sada stoje stvari mislim da imamo grupu igrača koja može da odgovori zahtevima", zaključio je Iliev.

JOŠ SPORTA:

Kvitova svedočila o stravičnom događaju: "Svuda je bilo krvi"

Kuda idu divlje svinje?

Junajted i Zvezda pamte taj 6. Februar 1958!

Preminuo sportski komentator Ranko Jovović