Miloje: "Svi zajedno smo se ugasili u drugom poluvremenu"

> 23:04

Crvena zvezda je vodila 2:0 na poluvremenu, Voždovac je smanjio na 2:1, a propustio je još nekoliko prilika da postigne gol. Vladan Milojević je lepo opisao utakmicu.

Morata: Hoću da pokažem ko sam

"Komentar utakmice se može opisati jednom rečju: sadržajno. Došli smo da pobedimo i mislim da smo to pokazali od prvog minuta. Igrali smo protiv jedne ekipe koja ima fenomenalne pojedince, a znali smo i ranije da je ovde jako teško igrati, ne samo zbog podloge, već i zato što je Voždovac dobra ekipa. Prvo poluvreme smo kontrolisali, mogli smo da postignemo još jedan gol i možda i da rešimo. Ali, imamo dosta igrača koji nisu do sada igrali 90 minuta i bukvalno smo se ugasili i počeli da branimo rezultat i na kraju smo se i odbranili. Čestitam mojim igračima, mislim da smo možda bili bolji za taj jedan gol", rekao je Milojević.

Novinari su skrenuli pažnju Milojeviću da se sada neće praviti toliko velika fama oko toga što Zvezda nije primila gol u novoj sezoni, pošto je Voždovac to uspeo da uradi posle 596 minuta.

"Za mene to nikad nije ni bila fama, možda vama (medijima jeste). Ako treba da bude lakše, lakše je. Mnogo puta statistika govori jedno, a onda to nije baš tako. Bilo je mnogo grešaka, videli smo dva identična gola, ali to je fudbal", odgovorio je trener.

Pojedini novinari su konstatovali da je došlo do opuštanja kod fudbalera Zvezde u drugom poluvremenu.

"Nijedan trener ne dozvoljava svojoj ekipi da se opušta. Ovo je prvi put da neki od ovih igrača imaju 90 minuta. Jako je teško, vide se amplitude u igri, i kod nas i kod protivnika. Početak je prvenstva, dolazi do zamora pa tako deluje. Moraju igrači da imaju po 90 minuta. Ja sam zadovoljan igračima, pokušavam da im dajem minutažu. Biću strpljiv jer je to proces i to tako ide", rekao je trener Zvezde.

JOŠ SPORTA:

Partizan - Kako će izgledati stručni štab Bate Mirkovića, šta (ni)je promenio?

Radnik slavio, Napredak izvukao nerešeno

Trnava napravila očajnu uvertiru pred duel sa Zvezdom!

"Orlići" u finalu Evropskog prvenstva, dominacija Marka Pecarskog!