Vazura potvrdio, Đukić ipak sklonjen!

> 12:56

Definitivno je, Miroslav Đukić više nije trener Partizana.

ŠPAGETI VESTERN: Modrić, Pjanić i Sergej u glavnoj ulozi!

Ovo je potvrdio i Miloš Vazura u razgovoru za "Telegraf.rs", on je istakao i da je Đukić ispao korektan prema crno-belima i da nisu tačne informacije da je tražio 400 hiljada evra.

"Sporazumno se razilazimo sa Miroslavom Đukićem, postigli smo sporazum, da se konačno prekinu sve priče koje kruže. On je pristao da mu se isplati samo ono dokle je radio u Partizanu, zaključno sa jučerašnjim danom, kada je odlučeno da on više nije trener Partizana", rekao je Vazura za Telegraf.

Đukiću se tresla stolica još od maja meseca ali su mu dobri rezultati u Evropi produžili mandat. 

Međutim, crno-beli su sezonu u JSL ligi počeli neslavno, poraz u Surdulici. Nakon toga je Partizan prošao Rudar iz Pljevlje ali je igra bila jako loša. Partizan je juče jedva prošao i predstavnika iz Litvanije što je bila kap koja je prelila čašu. 

Direktor Partizana je takođe potvrdio da se klub dogovorio sa Zoranom "Batom" Mirkovićem da preuzme tim, a njegovo imenovanje se očekuje u ponedeljak. 

Mediji spekulišu da će Partizan isplatiti Đukiću 250.000 od 400.000 evra koliko mu je sledovalo do isteka ugovora sa klubom iz Humske. 

U međuvremenu, Partizan će protiv Mladosti u nedelju u trećem kolu SL sa klupe predvoditi dosadašnji Đukićev pomoćnik Žarko Lazetić.

JOŠ SPORTA

Krstajić ipak ostaje i dobija mentora!

Veliki obrt - Vidal ipak Barsin?

Đukić uz otkaz može dobiti i 400.000 evra!

Inter sa Modrićem ide na sve ili ništa