Tošić veoma optimističan: Učekujemo da budemo uspešni kao prošle godine!

> 13:34

Zoran Tošić je rekao da njegova ekipa ne beži od toga da je favorit protiv Rudara. 

Vule menja sredinu - Ide na "more"

"Mi ne bežimo od uloge favorita, svesni smo da se očekuje od nas da prođemo... Mi ćemo dati svoj maksimum da to i učinimo", rekao je Tošić.

Fudbaleri Partizana danas putuju u Crnu Goru gde će u četvrtak igrati sa Pljevljanima. 

"Imali smo dobre pripreme, dobro smo se pripremili, imali smo nekoliko kontrolnih utakmica... Mislim da će i ove dve utakmice protiv Rudara poslužiti prvenstveno da se još bolje uigramo i upoznamo, obzirom da imamo nekoliko novih igrača", rekao je Tošić.

"Mislim da Partizan ide dobrim putem, da smo doveli dobra pojačanja i očekujem da budemo uspešni minimum kao i prošle sezone", dodao je Bambi. 

Utakmica u Nikšiću će se igrati od 20:15. Revanš će se igrati nedelju dana kasnije. 

"Približilo se baš, čekamo tu utakmicu, za nas je to trenutno najbitnija utakmica. Sve misli su usmerene ka njoj. Ne bih potcenjivao nikoga, čeka nas utakmica u kojoj moramo da damo maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat i da bismo mogli lakše da igramo u Beogradu",rekao je igrač crno-belih Danilo Pantić.

On je takođe rekao da je Partizanov put ove godine teži nego prošle godine. 

"Četiri kola su pred nama, biće teže nego prošle godine, ali ja iskreno verujem u ove momke i ovu ekipu i mislim da zaslužujemo, da imamo kvalitet... Ne treba da osećamo pritisak. Ako zaslužimo da se nađemo tamo, naći ćemo se", rekao je Pantić.

JOŠ SPORTA:

Novajlija oduševio "Grobare" - "Throwback" na 2009.

Pobedio razum, ne devojka!

Juve doveo Ronalda - Inter, Roma i Napoli spremili odgovore!

Zvanično - Maksa napustio "Slepe miševe"