"Supersport" ovog leta organizuje sportske kampove na nekoliko lokacija

"SUPERSPORT" KAMP ZA SVE SPORTISTE: Trenirajte sa najboljima!

> 16:17

Ovog leta za sve sportiste koji žele da sprovedu pripreme pred početak nove sezone po najsavremenijim metodama, kao i za decu koja žele da uče i zabavljaju se uz iskusne stručnjake, spremili smo i sportski kamp „SUPERSPORT“, koji će se odvijati na nekoliko lokacija.

Pre svega, vredno je istaći da se kamp organizuje u dve celine, koje se programski između sebe ne dotiču, tako da su i namenjene dvema različitim ciljnim grupama.

PRO kamp je namenjen profesionalnim klubovima, koji žele da u saradnji sa nama odrade svoje pripreme za početak nove sezone. U kamp su uključena i deca koja već treniraju neki sport, i prosto žele da trenirajući uz profesionalne sportiste nadograde svoje postojeće veštine, kako bi postali bolji igrači. Sportovi koji su zastupljeni su fudbal, košarka, rukomet, odbojka i vaterpolo, a u slučaju potražnje lako se grupe mogu organizovati i za neke sportove koji ovde nisu spomenuti. Cena PRO kampa po polazniku za 10 punih pansiona je 295 evra.

Dečiji kamp je opuštenija varijanta, namenjena pre svega deci koja žele da steknu znanja iz određenih sportova, ali i da se dobro zabave, kao i da upoznaju profesionalne sportiste sa kojima će raditi. Treninzi nisu toliko intenzivni kao u profesionalnom kampu, pa ima mnogo više prostora i za neke vannastavne aktivnosti, zabavu, kako bi se dete osetilo u kampu maksimalno relaksirano. Cena dečijeg kampa po polazniku za 10 punih pansiona je 255 evra.

Smiley face

Važno je istaći da su svi polaznici kampa „SUPERSPORT“ pod nadzorom stručnog medicinskog osoblja, kao da su smeštajni kapaciteti u samim kampovima vrhunskog kvaliteta. Dakle na polaznicima je samo da se posvete radu, a o svim propratnim stvarima vodi računa organizacija.

Kamp „SUPERSPORT“ će se ovog leta održati na nekoliko lokacija, a u ponudi je i više termina. I to:

Vila „Via“ Bečej – smene 17. jun – 27. jun, 11. jul – 21. jul, 21. jul – 31. jul

Hotel „Olimpik“ Kosjerić – 1. avgust – 11. avgust, 11. avgust – 21. avgust, 21. avgust – 31. avgust

Sportski centar „Okanik“ Mataruška Banja – 20. jul – 30. jul, 30. jul – 9. avgust

Za sve dodatne informacije, kao i rezervacije, možete kontaktirati PR-a kampa, Milicu Terzić, i to preko e-maila terzic@stecons.rs, ili telefona 063/1664370

Još sporta:

LISTA VEĆ SPREMNA: Za Enrikeom Barselonu napušta najmanje 5 igrača! 

ŽIVOT U NAPULJU MU BIO PAKAO: Napoli morao da napusti jer su ga maltretirali - POLICAJCI! 

NIŠTA OD JUNAJTEDA: Grizman se seli u Seriju A!

ALISA U ZEMLJI ČUDA: Za ovakvu odbranu u Evropi ne bi igrao ni za osnovce! (VIDEO)