Dule, Saša Pavlović, Državni posao... Nije moglo da ne uspe

> 12:35

Treći Humanitarni Sportski Bazar održan je u petak uveče u Dorćol Platzu.

Tek od 23h može se izaći iz kuće

Posetioci su imali prilike da se druže sa istaknutim sportistima i javnim ličnostima i da od njih lično kupuju suvenire i rekvizite i da tako postanu donator Humanitarne organizacije "Zajedno za život". koja pomaže deci u procesu lečenja.

Takođe lansirana je i nacionalna kampanja „Superheroj“, pokrenuta od strane ove humanitarne organizacije na čelu sa Jovanom Simićem.

Ovim humanitarnim Sportskim Bazarom obeleženo je i godinu dana rada Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, ali i pokrenuta nacionalna kampanja „Superheroj“ koja ima za cilj da okupi ljude koji mogu pomagati porodicama obolele dece u procesu lečenja. 

Sportski Bazar još jednom je naišao na sjajan prijem kod posetilaca, tako da je Dorćol Platz bio pun, atmosfera pozitivna i sjajna, a sportisti i javne ličnosti su imali pune ruke posla dok su se kao prodavci družili sa svima koji su hteli da kupe rekvizite i vredne uspomene sa ove humanitarne akcije.

Učešće u Sportskom Bazaru uzeo je veliki broj poznatih ličnosti, te je tako veliku pažnju izazvao Duško Vujošević, koji je prodavao svoju trenersku tablu i majicu koju su specijalno napravili navijači Partizana u njegovu čast. 

Za smeh i sjanu atmosferu kao i uvek na Sportskim Bazarima bili su zaduženi Prljavi Inspektor Blaža, momci iz „Državnog Posla“ kao i Zoran Kesić sa ekipom emisije „24 minuta“ koji je prodao svih 200 popularnih šolja iz svoje emisije koje je doneo na Bazar.

Ljubitelji sporta imali su prilike da se druže sa reprezentativcima u basketu 3 na 3 koji su bili na štandu KSS, šampionkom Zoranom Arunović koja je se družila sa posetiocima na štandu Olimpijskog Komiteta, kao i Sašom Pavlovićem ispred KK Partizan, a svojevrsni hit među mlađim posetiocima bio je naš najbolji automobilista Dušan Borković koji je doneo simulator vožnje koji je svako mogao da isproba u zamenu za donaciju. 

Fotoreporteri „Sportskog žurnala“ izdvojili su deset slika iz svoje bogate arhive koje označavaju istoriju našeg sporta i uramili, pa su tako posetioci kupili sliku iz Barija kada je Zvezda postala prvak Evrope, zakucavanje Miroslava Raduljice protiv Hrvatske, a sliku u kojoj je ovečkovečen momenat u kojem Dušan Kecman daje čuvenu trojku Ciboni, otkupila je Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ i poklonila Dušku Vujoševiću u znak zahvalnosti za pomoć.

Sredstva koja su sakupljena iznose 540.000 dinara, što dokazuje sjajan odziv posetilaca i veliku humanost koju su pokazali, te će ova sredstva biti preusmerena u Fond za pomoć pri lečenju dece Humanitarne organizacije „Zajedno za život“, koja je za godinu dana postojanja pomogla u lečenju preko tridesetoro dece sa preko četiri miliona dinara.

b92.net

JOŠ SPORTA:

Odbojkašice oduvale Dominikanke

Kako će Barsa nadoknaditi njegov izostanak?

Ronaldo: Čestitao sam Luki, dominiram već 15 godina

Iz Cedevite poručuju: Partizan je mnogo jak