Sanja Malagurski ponovo u crveno-belom dresu!

> 18:42

Posle Tijane Malešević, novo/staro pojačanje Crvene zvezde je Sanja Malagurski. 

Zubac raspametio Lebrona: "Zuuuuuuuuuuu!!!!!!!"

Trofejna srpska odbojkašica vratila se u crveno-beli tabor u koji je prvi put stigla pre jedne decenije.

Kasnije je prešla u Asistel iz Novare (Italija), potom u Vila Korteze (Italija), Moliko Osasko (Brazil), Hemik Police (Poljska), Trabzon (Turska), Montekjari (Italija) i Bergamo (Italija).

"Sada je tačno 10 godina od kada sam prvi put došla u Crvenu zvezdu. Osećaj je, kao i uvek, divan kada dođem ovde i kada uđem u prostorije kluba ili našu halu. Provela sam u Zvezdi dve jako lepe godine. Kada sam odlazila ostala sam svima u divnom odnosu i kontaktu tako da se osećam kao da nisam ni odlazila", izjavila je Malagurski.

Sanja je 2011. godine sa Crvenom zvezdom osvojila titulu šampiona i Kup Srbije, a bila je i član našeg tima 2009/10 kada je naš tim osvojio duplu krunu, ali je zbog povrede prpopustila skoro celu sezonu.

"Te prve godine mi se na žalost dogodio peh. Operisala sam koleno, ali sam bila uz ekipu i sa Zvezdom imam dve duple krune koje su za mene imale jako veliki značaj", dodala je Malagurski.

Sa reprezentacijom Srbije je osovjila titulu šampiona Evrope 2011. godine, a u svojoj bogatoj riznici između ostalog ima i tri zlatne medalje iz Evropeske lige i tri bronzane sa finalnih turnira FIVB Gran prija.

Crveno-bele su nedavno dovele i Tijanu Malešević, koja ima zlato sa svetskog prvenstva, što znači da Beograđanke stvaraju ozbiljan tim, koji bi mogao da bude konkurentan i na međunarodnoj sceni.

JOŠ SPORTA:

Australijan open će dobiti novu šampionku - Maša kao nekada

Nerviraš Gatuza, ostaneš bez telefona (VIDEO)

Budućnost spremna za šampiona Evrope!

Bobi teren zameio holivudskim platnom (VIDEO)