Da li je ovo problem u najavi

Kosovski karatisti spremni za EP u Novi Sad, stiže njih 30

> 10:15

U kosovskoj karate federaciji ističu da su spremni za učešće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Novom Sadu i da je seniorska selekcija završila glavni deo priprema za takmičenje.

Ponuda za Kontea, ovo bi bilo pravo ludilo

Generalni sekretar Nazmi Gaši je za Radio televiziju Kosova (RTK) rekao da je Karate federacija Kosova punopravni član Evropske karate unije i da, kao i svaka druga federacija, ima apsolutno pravo da učestvuje na evropskom prvenstvu.

- Sve je spremno za naše učešće na Evropskom prvenstvu, pripreme seniorske selekcije se privode kraju i mi ćemo u Novi Sad putovati sa 13 takmičara, a kompletna ekspedicija brojaće oko 30 članova. Mislim da se bez razloga podiže tenzija, ovo je sport i ne vidim nijedan razlog da se naša reprezentacija, kao i sve druge selekcije, ne nađe na prvenstvu. Uostalom naši karatisti se često sreću sa takmičarima iz Srbije i dobro se poznajemo - ističe Gaši.

Evropski šampionat za seniore u borbama i katama u Novom Sadu, 53. po redu, biće održan od 9. do 13. maja a kako ističu u Karate savezu Vojvodine kao suorganizatoru prvenstva očekuje se učešće preko 2.000 takmičara iz skoro svih evropskih federacija.

JOŠ SPORTA:

Samo dva vezna fudbalera su ove sezone u top 5 liga dali 10+ golova!

"Srpski" Vardar ide po titulu šampiona!

Legenda Slovenačke košarke pronašla prvi angažman - prvo pa muško!

Za razliku od Barse, Zvezda nije napravila takav propust!