Američki bokser Šenon Brigs baš želi duel sa Vladimirom Kličkom, svetskim prvakom u superteškoj kategoriji. Toliko želi, da ga je iznenadio u restoranu, sedajući za njegov sto i uzevši da jede njegovu hranu

NE DIRAJ MU HRANU: Pogledajte duel Klička i Brigsa u restoranu!

> 10:41

Četiri godine stariji od 38-godišnjeg Ukrajinca, Šenon Brigs, još nije boksovao sa Kličkom, ali ga je već nekoliko puta izazivao, u aprilu je čak prekinuo njegovu konferenciju za štampu. Ovog puta je čini se preterao.

"Šta ima, šampione? Rekao sam ti već, gde ideš ti, idem i ja. Šta god radiš ti, radim i ja. Ti treniraš, ja treniram. Haj'mo u borbu, šampione", rekao je Amerikanac i onda seo za Kličkov sto, uzevši njegov tanjir i počevši da jede.

"Šta ti jedeš, i ja jedem. Rekao sam ti, šta god ti radiš, radim i ja. Hvala, šampione", dodao je Brigs, dok je Kličko naizgled mirno sipao vodu...

... a onda je prolio po glavi nezvanog gosta.

Šenon Brigs se tada razbesneo, pobacao sve sa stola, ali se i okliznuo i pao, pa ga je obezbeđenje lokala udaljilo, dok je on ponavljao "Meni si sipao vodu na glavu, meni!?".

Sajt "Fightingnews.com" prenosi da je Brigs prilikom pada posekao ruku i stopalo, a i Kličko je zagledao svoju šaku, što se da videti na snimku.

Izvor: sport.blic.rs