Lebron o Voriorsima: "Sje**ni su. Mentalno i fizički. Kažem vam, sj**ni su."

> 15:29

ESPN serijal "More Than An Athlete" donosi nam zanimljiv video iz svlačionice Klivlend Kavalirsa posle šeste utakmice velikog finala iz 2016. godine.

Lalatović ostaje!

Ovo finale biće upamćeno kao jedno od najvećih u istoriji lige, pošto su Kavsi, predvođeni Lebronom Džejmsom, uspeli da nadoknade zaostatak od 3-1 u seriji.

Nikom u prošlosti to nije uspelo, ali jeste ekipi Tajrona Lua.

Nakon što su dobili dve utakmice zaredom i izjednačili u seriji na 3:3, Džejms je u svlačionici imao zanimljiv govor: "Sje**ni su. Mentalno i fizički. Kažem vam, sj**ni su."

Džejms je imao pravo, Voriorsi su potpuno pali fizički i mentalno posle gubitka velike prednosti. Nijedna ekipa nije imuna na to, pa nisu bili ni Voriorsi koji su poraženi i u sedmom meču, što je značilo da titula prvi put u istoriji ide u Ohajo. 

Legendarna sedma utakmica biće po mnogo čemu zapamćena, a dva poteza koja su prelomila utakmicu su čuvena rampa Lebrona Džejmsa i još čuvenija trojka Kajrija Irvinga. 

Voriorsi su leta 2016. godine već jakom sastavu priključili verovatno najboljeg napadača današnjice Kevina Durenta i osvojili su šampionat 2017, odnosno 2018. godine.

JOŠ SPORTA:

Sjajan gest Marije Šarapove: "Čuvaj sebe, bićeš broj 1"

Profit na prvom mestu - SP za klubove menja format, ulazi 12 evropskih klubova!

Poslastica za početak nove godine: 100 najboljih poteza 2018, uživajte! (VIDEO)

"Nole će u ovoj godini biti korak ispred svih"