Šta će ostati od ekipe koja je prošle godine igrala finale Zapada?

NOVA NBA BOMBETINA: Ode i Rasel Vestbruk iz Oklahome!

> 09:13

Zemaljska kugla zadrhtala je onog dana kada je Kevin Durant odlučio da ne produži ugovor sa Oklahomom i sklopi jedan od najjačih trilinga današnjice zajedno sa Stefom Karijem i Klej Tompsonom, a sada se ljubitelji košarke spremaju za naredno veliko čudo na NBA transfer pijaci.

Prema pisanju dobro upućenog novinara američkog Bličer Riporta, Pera Hauard Beka, poslednjih dana postavljaju se temelji za veliki transfer Rasela Vestbruka! I to najverovatnije u Boston, koji se najviše dovodi u vezu sa atletskim čudovištem iz Tandera.

Kolumnista je naveo da se Oklahoma polako miri sa činjenicom da će da izgubi Vestbruka, ali u ovakvoj odluci vidi potencijalni dobitak u vidu nove krvi u klubu. U Oklahomi navodno ne žele da im se dogodi scenario kao sa Durantom ovog leta, gde će izgubiti najvažnijeg igrača bez pojačanja zauzvrat, pa će od Bostona pokušati da izvuče maksimum i tako bar delom nadoknadi veliki gubitak koji se sprema.

Prema pojedinim informacijama, transfer bi trebalo da se završi do početka nove sezone, jer u Oklahomi ne žele da čekaju narednu godinu.

Samo, šta će ostati od Tandera u narednoj sezoni? Istina, doveden je Viktor Oladipo iz Orlanda, tu je i talentovani Domantas Sabonis, ali ako Oklahoma zaitsa ostane i bez Vestbruka, u vodu padaju svi snovi o tituli.

Još sporta:

ZAVRŠENO: Raduljica sledeće sezone igra Evroligu!

FUDBAL ILI VATERPOLO? Roma slavila sa 16:0!

NAMA SU ODVRATNI: Ovo su novi dresovi Juventusa! (FOTO)

SPALE SU NAM GAĆE: Rikardinjova žena se slikala za Plejboj i zasenila svetsku javnost! (FOTO)