"Obradović je najbolji kada vodi ekipe sa ogromnim budžetom"

> 18:37

Janakopulos, predsdenik PAO, govorio je za "SDNA.gr" o Željku Obradoviću, kao i o njegovoj odluci da pređe u Fenerbahče.

Kutinjo zadaje glavobolju Barsi!

On veruje da je ŽOC najbolji trener Evrope, ali samo kada ima tim sačinjen od zvezda.

"Obradović je, bez sumnje, najbolji trener Evrope. Najbolji je u Evropi, kada ima tim sačinjen od zvezda. Najbolji je u vođenju ekipa sa ogromnim budžetom. Nikada ga nismo videli da vodi nekog ko ima manji budžet. Uvek kažu da su on i Ivković najbolji. Da, Ivković da stvori tim ni iz čega, a Željko da kontroliše emocije i egoe igrača. Ne znam koliko uspešan bi bio sa manjim budžetom. Uvek želim najbolje za Panatinaikos, a Obradović je najbolji trener Evrope – zato bih ga želeo ponovo na terenu i mislim da je napravio ogromnu grešku svojim odlaskom", rekao je Janakopulos. 

PAO je već neko vreme u žestokom sukobu, koji se pre svega zasniva na relaciji Janakopulos-Bertomeu (glavni čovek EL), ali oni pokušavaju da pronađu najbolje rešenje za obe strane

"Imali smo nekoliko sastanaka sa Evroligom na kojima smo razmatrali naša mišljenja. Verujemo da su greške načinjene sa obe strane. Ja sam preterivao sa reakcijama, ali mislim da je Evroliga skapirala da ne može da napakosti organizaciji kao što je Panatinaikos. U narednih par dana će biti obaveštenje o našoj odluci", zaključio je Janakopulos.

JOŠ SPORTA:

Šok u Zemunu - Milanović podneo ostavku pred Partizan

Kosta: Nemoguće je pratiti Ronalda na treningu

Real spremio tužbu!

Ništa od povratka u Zvezdu - Miler ima novi klub